Maaltijdservice Heerenveen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heerenveen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Heerenveen? Door middel van deze website vergelijkt u gemakkelijk verschillende services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,25. Genieten van Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel en Stamppot boerenkool? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijdservice in Heerenveen smult u weer van heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8441
PrijsindicatieVanaf €5,22
Maaltijd suggestieStukjes rundvlees in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Heerenveen

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Heerenveen. Neem populaire aanbieders als Van Marle en/of Kievit. Maar ook in de buurt ontstaan er allerlei initiatieven en zorginstellingen. Iedere leverancier levert een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze tool kunt u dus de bezorgers gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Heerenveen? Er is een oplossing! Nogal wat maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven structuur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heerenveen. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter verzorgd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor senioren. In dat geval bestelt u zonder moeite de boodschappen zoals volle yoghurt en boter. Niet zelden gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Heerenveen

Bent u specifiek op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Heerenveen? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een hoop opties die mogelijk matchen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Geniet onbezorgd van maaltijden als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook en Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Onderstaand ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u heel voordelig ambachtelijke maaltijden met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. Bekijk ook meer over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Walvis maaltijdserviceServiceflat Oranjewoud 18443 ELHeerenveen
Meriant Restaurant Anna SchotanusMarktweg 1048444 ACHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heerenveen voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Zomerzuurkool met casselerrib kunt u al bestellen vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Witlof ovenschotel bestelt u vanaf €5,15.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Savooiekool wordt al bezorgd vanaf €6,55.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Spinaziesoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Irish coffee achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Heerenveen. Aanvullende info kan u lezen op www.heerenveen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Albert Heijn.

Informatie

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Regionummer: 0513 (+31513)
 • Postcode: 8441
 • Populaire wijk: Heerenveen

Tips voor maaltijden

 • Beef Squats
 • Pompoensoep
 • Snijbonen
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Heerenveen aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele aanbieders stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Dikwijls is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De gerechten worden standaard thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 25 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen en Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten. Zo kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben problemen met het zelfstandig koken. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij maaltijden. Denk aan een thuishulp voor klaarmaken, klaarzetten of toediening. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Heerenveen. De beschikbare voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Korting op maaltijden aan huis van een leverancier waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Heerenveen maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.heerenveen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 8440, 8441, 8442, 8443, 8444, 8445, 8446, 8447, 8448).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente