Maaltijdservice Nieuweschoot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuweschoot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuweschoot? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u eenvoudig diverse bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,85 per keer. Flink uitpakken met Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen en Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in Nieuweschoot smult u weer van de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8452
PrijsindicatieVanaf €5,68
Maaltijd suggestieSpaghetti

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Nieuweschoot

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Nieuweschoot. Denk dan aan erkende organisaties als Apetito en/of Coop. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij uitstekende instellingen en slagerijen. Ieder bedrijf heeft weer een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze website kunt u de aanbieders probleemloos op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Spelen er specifieke wensen als lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Nieuweschoot? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuweschoot. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse organisaties beschikken over een nuttige boodschappenservice voor senioren. Hierdoor bestelt u snel belangrijke boodschappen als keukenpapier of jonge kaas. Vaak zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nieuweschoot

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van uitstekende diepvriesmaaltijd in Nieuweschoot? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een leverancier gericht op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot Boerenkool met rookworst of Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen. Op deze pagina ontdekt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuweschoot voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door elementen als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Spaghetti, tonijn, kappertjes is beschikbaar vanaf €5,85.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot Hete bliksem met stroop is er al voor €3,7.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Ribkarbonade in jus is er al vanaf €5,75.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kimchi jjigae, een stukje fruit en een dessert als Crema catalana om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Heerenveen. Aanvullende info treft u op www.heerenveen.nl. Op deze website leest u ook meer over Spar: eet smakelijk.

Gegevens

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Regionummer: 0513 (+31513)
 • Centrale postcode: 8452
 • Veel gezochte wijk: Heerenveen

Suggesties van maaltijden

 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Pasta/tonijnschotel
 • Varkenssteak in jus
 • Sucade Hollandaise

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Nieuweschoot bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor type opwarmmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Controleer goed de voedingswaarden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele aanbieders hebben een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De menu’s worden meestal geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 15 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kipragout champignons of Kipsaté en ei met bami goreng. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is essentieel. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Nieuweschoot. Een regeling kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Korting op thuismaaltijden van een bedrijf waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Nieuweschoot maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.heerenveen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8452).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan