Maaltijdservice Wateren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wateren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Wateren? Aan de hand van onze vergelijker vergelijkt u probleemloos verschillende leveranciers in de buurt. Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,55 per maaltijd. Aanschuiven voor Gepaneerde kipstukjes of Gepaneerde kipstukjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Wateren profiteert u van ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
Netnummer0521 (+31521)
Postcode8438
PrijsindicatieVanaf €5,64
Maaltijd suggestieGegrilde groentenmix in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Wateren

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de buurt van Wateren. U kunt denken aan populaire leveranciers als Thuisgekookt.nl of Gooise Tafel. Ook binnen de gemeente zijn er uitstekende instellingen en slagerijen. Iedere leverancier levert een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze tool kan u de organisaties snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals onder andere veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Wateren? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat maaltijden aan huis voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wateren. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee krijgt u probleemloos de boodschappen zoals snoeptomaatjes of hagelslag. Veelal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wateren

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Wateren? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat menu’s die mogelijk matchen met uw situatie en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Couscous, kip, mergueze worst. Verderop ontdekt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u zeer goedkoop verse maaltijden met veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. U kunt hier ook meer lezen over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Walvis maaltijdserviceServiceflat Oranjewoud 18443 ELHeerenveen
Meriant Restaurant Anna SchotanusMarktweg 1048444 ACHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wateren voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met zaken als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix is er al voor €5,45.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm kunt u al bestellen vanaf €6,15.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Kimchi jjigae, extra groenten en iets lichts zoals Tartufo na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Westerveld. Meer daarover kan u lezen op www.gemeentewesterveld.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Uitgekookt.

Feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Westerveld
 • Regionummer: 0521 (+31521)
 • Centrale postcode: 8438
 • Populaire wijk: Diever

Maaltijden tips

 • Stoofpotje rundvlees
 • Kip Andorra schotel
 • Boerengehaktschotel
 • Runderlever in saus
 • Runderlapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Wateren bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor categorie seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire aanbieders en geef de voorkeur door. Bekijk met name het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende verstrekkers geven een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men supersnel opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De seniorenmaaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 25 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree of Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen. Handig, want zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierdoor zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. We hebben het over thuishulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Wateren. Deze voorziening biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.
 • Korting op maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Wateren maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.gemeentewesterveld.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 8438).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan