Maaltijdservice Westerveld

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westerveld voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Westerveld? Door gebruik te maken van deze pagina ontdekt u overzichtelijk verschillende services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €3,75 per maaltijd. Flink uitpakken met Pasta Venetia of Varkensvlees, erwten, aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijdservice in Westerveld smult u weer van vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
Netnummer0521 (+31521)
Postcode7981
PrijsindicatieVanaf €5,08
Maaltijd suggestieRibkarbonade in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Westerveld

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die bezorgen in Westerveld. Neem bijv. interessante organisaties als Van Marle en/of Albert Heijn. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verscheidene partijen en verswinkels. Elke leverancier hanteert z’n eigen keuken en voorwaarden. Met behulp van onze tool kan u de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een goedkoop proefpakket. Heeft u voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Westerveld? Ook dan bent u welkom! Meer en meer kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven structuur en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westerveld. Ideaal voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal services voorzien in een extra boodschappenservice voor ouderen. Op die manier bestelt men eenvoudig broodnodige boodschappen als huishoudelijke artikelen en afwasmiddel. Vaak kosteloos afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Westerveld

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van handige diepvriesmaaltijd in Westerveld? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal opties die mogelijk rijmen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Hieronder bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u extra voordelig gezonde maaltijden met veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij van DalenDorpsstraat 447971 CSHavelte
Restaurant De MolenhofHofweg 257971 BKHavelte
Dorpshuis ’t Neie PuntJan Wierengaweg 1097963 CMRuinen
Restaurant De WeyertWeverslaan 1a7991 BNDwingeloo
Keurslagerij van der LaanBrink 227991 CHDwingeloo
Gezond GemakAssendorperstraat 378012 DEZwolle
Thuiszorg GezelligRudolf Dieselstraat 98013 NJZwolle
HapjesgigantTelfordstraat 138013 RLZwolle
Keurslager van de WegPijmanstraat 218014 VBZwolle
Restaurant De Keuken van ZuidGelijkheid 18014 XCZwolle
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westerveld voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt af van elementen als de maaltijdservice, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Tortellini gevuld met kaas is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook is beschikbaar vanaf €3,9.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Varkensfilet in jus wordt al bezorgd vanaf €6,05.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Preisoep, een stukje fruit en iets fris zoals Watergruwel na. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Westerveld. Meer hierover treft u op www.gemeentewesterveld.nl. Lees ook verder over Natriumarme maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Westerveld
 • (Net) nummer: 0521 (+31521)
 • Centrale postcode: 7981
 • Lokale wijk: Diever

Tips voor maaltijden

 • Kerriesoep
 • Macaroni
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Westerveld aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welk type maaltijdservice klopt met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende services stunten met een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met alle aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men zonder problemen nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met om en nabij de 15 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Andijvie a la creme en Vegetarische pastaschotel met tomaten. Op die manier zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de menulijsten kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daarom zijn er een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het betreft thuishulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Westerveld. De regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerd eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder meer Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een verstrekker waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Westerveld maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.gemeentewesterveld.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 8437).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente