Maaltijdservice Weststellingwerf

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Weststellingwerf voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Weststellingwerf? Aan de hand van onze tool vergelijkt u gemakkelijk verschillende services in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,95 per persoon. Smullen van Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen en Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Weststellingwerf beschikt u over complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Postcode8471
PrijsindicatieVanaf €5,33
Maaltijd suggestieGepaneerde kalkoenschnitzel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Weststellingwerf

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de buurt van Weststellingwerf. U kunt denken aan erkende maaltijdbezorgers als Uitgekookt en Ekomenu. Maar ook lokaal zijn er uitstekende organisaties en speciale eetpunten. Iedere organisatie levert zijn eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van onze tool kunt u derhalve de leveranciers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Weststellingwerf? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en vitamines intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Weststellingwerf. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers hebben ook een handige boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor haalt u moeiteloos de supermarktartikelen als ontbijtkoek en sinaasappels. Veelal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Weststellingwerf

Op zoek naar een oplossing voor gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Weststellingwerf? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Rode bieten met een speklap en jus of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen. Hieronder ontdekt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Zodoende kunt u zeer goedkoop gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Bekijk ook meer over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Weststellingwerf voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot spruitjes met chorizo wordt al bezorgd vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Aspergesoep met zalm vindt u vaak al vanaf €5.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm is beschikbaar vanaf €6,95.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Rozenbottelsoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Knoedel om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Weststellingwerf. Meer informatie kan u lezen op www.weststellingwerf.nl. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Feiten

Maaltijden tips

 • Kipschnitzel
 • Groentensoep
 • Nasi goreng
 • Spaghetti
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Weststellingwerf bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk soort maaltijdservice matcht met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire aanbieders werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 30 menu’s. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 90+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni en Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daarom zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Het gaat om assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Weststellingwerf. Zo’n subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
 • Korting op thuismaaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Weststellingwerf maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.weststellingwerf.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 8389).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente