Maaltijdservice Scherpenzeel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Scherpenzeel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Scherpenzeel? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u moeiteloos verschillende organisaties die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,25 per maal. Smullen van Rundergehaktballetjes in saus en Spinazie schotel met gehaktbal? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdservice in Scherpenzeel krijgt u vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Postcode8483
PrijsindicatieVanaf €5,94
Maaltijd suggestieVegetarisch filetlapje in stroganoffsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Scherpenzeel

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de buurt van Scherpenzeel. Bijvoorbeeld populaire bedrijven als Van Marle en/of Spar. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor uitstekende partijen en speciale eetpunten. Iedere partij levert zijn eigen menu en voorwaarden. Aan de hand van deze pagina kunt u dus de firma’s gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er in uw geval voorkeuren als onder andere glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Scherpenzeel? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Hierna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Scherpenzeel. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel organisaties faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval krijgt u zonder moeite broodnodige boodschappen als afbakbroodjes en afwasborstel. Niet zelden zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Scherpenzeel

Bent u specifiek op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Scherpenzeel? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele magnetronmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw wensen en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Hieronder ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgStationsweg 3573925 CBScherpenzeel
Charim – De TollekampDokter Wallerstraat 23911 NDRhenen
Slagerij van RoekelFrederik van de Paltshof 183911 LBRhenen
Vitras – Santé PartnersVijverlaan 43925 EMScherpenzeel
Zorggroep Ena – Huis in de WeiVijverlaan 23925 ENScherpenzeel
Uw Maaltijd onze ZorgBeukenlaan 663925 JLScherpenzeel
Catering RenswoudeBarneveldsestraat 493927 CBRenswoude
BuurtzorgDorpsstraat 163931 EGWoudenberg
De kleine schansSchans 293931 KJWoudenberg
Charim – GroenewoudeKersentuin 13931 SRWoudenberg
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Scherpenzeel voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Pastaschotel: kip met broccoli kan je kopen vanaf €4,7.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,4.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Preisoep, een gezonde salade en een dessert als Pêche melba achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Weststellingwerf. Overige informatie kan u lezen op www.weststellingwerf.nl. Op deze website leest u ook meer over Spar: eet smakelijk.

Belangrijke info

Maaltijd voorbeelden

 • Visburger met groenten
 • Aardappelpannenkoeken
 • Gebonden tomatensoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Boerengehaktschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Scherpenzeel bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd matcht met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners werken met een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u direct nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden bezorgd middels een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 30 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsGebakken krieltjes of Spekpannenkoek. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u deze besteld heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. Het betreft een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Scherpenzeel. De ontvangen tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
 • Voordelige thuismaaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Scherpenzeel maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.weststellingwerf.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 3925, 8483).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan