Maaltijdservice Oldeholtwolde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oldeholtwolde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Oldeholtwolde? Door middel van onze tool vindt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Nu al voor €3,70 per maal. Aan tafel voor Penne carbonara of Spinazie schotel met gehaktbal? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijdservice in Oldeholtwolde ontvangt u verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Postcode8477
PrijsindicatieVanaf €5,89
Maaltijd suggestieKipmedaillons in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Oldeholtwolde

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Oldeholtwolde. Denk aan belangrijke leveranciers als Meat&Meals en Gooise Tafel. Maar ook lokaal ontstaan er allerlei partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke optie onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze tool kan u de bezorgers gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Oldeholtwolde? Er is een oplossing! Steeds meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oldeholtwolde. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers beschikken over een nuttige boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval bestelt men probleemloos broodnodige boodschappen als salades en zuivelproducten. Vaak zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oldeholtwolde

Hebt u interesse in ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Oldeholtwolde? Of heeft u liever vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een groot aantal maaltijdservices die mogelijk rijmen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes of Snijbonen met een kipfilet. Verderop bieden wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt een voor een lage prijs smaakvolle maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast lidmaatschap. Lees ook verder over: Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Sint TheresiaProfessor Titus Brandsmaweg 628501 GCJoure
Spar: eet smakelijk FrieslandStinsewei 38513 CVOuwsterhaule
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oldeholtwolde voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs heeft te maken met zaken als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Spinazie à la crème met champignons is er al vanaf €4,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Penne pesto, kip, groene groenten kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Alaska-koolvis in mosterdsaus kan je kopen vanaf €5,8.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Dopewtensoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Krentjebrij om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Weststellingwerf. Meer informatie treft u op www.weststellingwerf.nl. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.

Informatie

Maaltijd ideeën

 • Verse komkommersalade
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Wokgroenten teriyaki
 • Shoarma met zuurkool
 • Varkensfilet in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oldeholtwolde regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor soort bezorgmaaltijd klopt met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk geleverd door een lokale leverancier in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 maaltijden. In het aanbod van vriesvers kunt u kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Gebakken rijst of Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus. Hiermee ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor zijn er een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om thuishulp bij boodschappen doen en koken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Oldeholtwolde. De beschikbare regeling biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een partij waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Oldeholtwolde maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.weststellingwerf.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 8477).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan