Spar Eet Smakelijk

Ben jij al bekend met de speciale tafeltje dekje service van Spar? De maaltijdservice Eet smakelijk van Spar heeft namelijk een unieke propositie. Net zoals bijvoorbeeld Jumbo en Albert Heijn bezorgt deze lokaal georiënteerde supermarkt namelijk heerlijke verse gerechten aan huis die je zelf kunt opwarmen. Gewoon tegelijkertijd met je andere boodschappen. Het aanbod is vast en wisselt niet veel. Dat betekend dat je elke week kunt genieten van vertrouwde smaken. Wil je direct bestellen? Klik dan op de knop hieronder. Voor meer informatie kun je onze uitgebreide review lezen.

spar maaltijdservice maaltijden

Welke soorten maaltijden heeft Eet Smakelijk?

Bij de Spar kun je verschillende soorten dieetmaaltijden en smaken bestellen. Je hebt de keuze uit tientallen producten. Zowel Hollandse pot als ook wereldse gerechten zoals Chinees, Italiaans en Mediteriaans. Mensen met de volgende dieten of leefstijlen kunnen hier ook terecht: zoutarm / natriumbeperkte voeding, gemalen maaltijd dieet, glutenvrije en lactosevrije voorkeur en vegetarische gerechten.

Spar Maaltijdboxen

Je kunt bij spar losse maaltijden aanklikken en in je winkelmandje leggen, maar ook kiezen voor speciale maaltijdboxen. Dit zijn (proef)pakketten met daarin een selectie van de populaire gerechten. Je hebt qua smaak wel zelf de keuze uit Hollands, Europees of Werelds. De maaltijdboxen zijn verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs van zo’n €32 voor 5 maaltijden (dat is nog geen €6,5 per gerecht!). Let op dat het om koelverse maaltijd gaan, dus geen diepvries (vriesverse) gerechten. Ze maaltijden zijn extra smaakvol en enkele dagen houdbaar in de koelkast.

Hoe werkt het bestellen en bezorgen?

Het bestellen bij de SPAR Maaltijdservice gaat eenvoudig via internet. De webwinkel is super gebruiksvriendelijk. Er geldt een laag minimaal bestelbedrag van slechts €50 voor gratis bezorging. De lokale SPAR Eet smakelijk service brengt de maaltijden dan aan huis (bewaren in de koelkast / vriezer). Eventueel kunt u er ook voor kiezen om de maaltijden zelf af te halen bij de Spar supermarkt in de buurt. Betalen kan vooraf maar ook veilig achteraf nadat de bestelling is geleverd.

Complete tafeltje dekje beleving

Het is mogelijk om bijvoorbeeld soepen en toetjes bij te bestellen. Allemaal van het met Culivers. Dit totaalconcept (uit de keukens van Sligro) neemt alle zorg uit handen. Eenvoudig op te warmen in de oven of magnetron of middels het gasfornuis. De desserts worden kant en klaar geleverd en zijn een mooie afsluiting van het diner. De koelverse gerechten van Culivers zijn bijzonder goed van smaak en zien er lekker uit qua kleur.

Bekijk hier meer informatie over Spar Eet Smakelijk