Maaltijdservice

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Over ons

Seniorenmaaltijd.nl is een kennisplatform van maaltijden voor senioren. Op deze website vind u uitgebreide informatie over de verschillende soorten maaltijden, diëten, leveranciers en subsidies.

Adresgegevens
Dokter van Deenweg 162
8025BM
Zwolle

Wat doen wij voor u?
Op Seniorenmaaltijd.nl vind u uitgebreide informatie over maaltijden voor ouderen. Wij bieden veel informatie over wat een maaltijdservice is, hoe het werkt, welke soorten maaltijden er allemaal zijn en bij welke leveranciers u in Nederland terecht kunt. De grote Nederlandse maaltijdservices hebben op deze website ook een eigen bedrijfspagina. Hier bieden wij aanvullende informatie over de betreffende leverancier. Bovendien kunt u vanuit deze pagina doorklikken naar de website van de leverancier.

Hoe volledig is onze vergelijking?
Via onze website hebt u de mogelijkheid om maaltijdservices te vergelijken. Dit kan allereerst via de maaltijdservice-pagina. Hier vindt u in het kort meer informatie over de grote landelijke aanbieders. Bezoekers kunnen hier doorklikken voor meer informatie. Daarnaast kunt u zoeken op provincie, gemeente en woonplaats. Ook op deze pagina’s vindt u een vergelijking van de grote landelijke leveranciers. Dit zijn ons inziens de grootste leveranciers in Nederland. Wij staan altijd open voor suggesties voor het toevoegen van nieuwe leveranciers. In aanvulling daarop vindt u op lokaal niveau ook adresgegevens van lokale leveranciers, zorginstellingen, wijkrestaurants en verswinkels.

Hoe vergelijken wij?
Bezoekers kunnen via onze website doorklikken of zoeken naar hun eigen gemeente of woonplaats. Op deze provincie-, gemeente-, en plaatspagina’s bieden wij een vergelijkingstabel. Hier vindt u in 1 oogopslag de grootste leveranciers. Wij tonen daarbij overzichtelijk het type aanbod en het aantal maaltijden. Men kan ook doorklikken naar de betreffende leverancier en meer informatie lezen en/of doorklikken naar de website van de leverancier. De leveranciers worden in een bepaalde volgorde getoond. Deze volgorde is gebaseerd op de volgende variabelen:

  • Gebruikersgemak van de website en/of App
  • Betaal- en bezorgopties
  • Type aanbod en variatie in gerechten
  • Prijs van een maaltijd
  • Mate van versheid
  • Additionele services

Hoe verdienen wij met het vergelijken van maaltijdservices?
Op het moment dat u via Seniorenmaaltijd.nl. een proefpakket aanvraagt dan ontvangen wij daarvoor mogelijk een vergoeding. Dit geldt alleen voor de leveranciers waar wij een samenwerking mee hebben. Op dit moment gaat het om Uitgekook en Vers Aan Tafel. Op het moment dat een bezoeker de profielpagina van een van deze leveranciers bezoektt en klikt op “Proefpakket aanvragen”, dan start het aanvraagproces. Hiervoor ontvangen wij een vergoeding. Ook wanneer u op een van de advertenties op de website klikt en het proefpakket van een van deze leveranciers aanvraagt ontvangen wij een vergoeding. Wanneer u een bedrijfspagina van een van de andere leveranciers bezoekt en doorklikt naar hun website dan ontvangen wij geen vergoeding.

Advertenties
Op Seniorenmaaltijd.nl tonen wij advertenties van maaltijdservices. Op dit moment tonen wij advertenties van de volgende adverteerder(s).

  • Uitgekookt
  • Vers Aan Tafel
  • Mealhero