Maaltijdservice.nl

Maaltijdservice.nl is al vele jaren een vertrouwde naam als het gaat om koelverse maaltijden aan huis voor ouderen. Maaltijdservice.nl biedt een indrukwekkend assortiment met gerechten. Dit zijn zowel menu’s met vlees of vis, als ook vegetarische- en dieetmaaltijden. Daarnaast kunt u hier eenvoudig uw bestelling uitbreiden met onder andere soepen en een toetje.

Bekijk hier meer informatie over Maaltijdservice.nl

maaltijdservice.nl maaltijden

Het aanbod van Maaltijdservice.nl
Maaltijdservice.nl biedt een uitstekend assortiment met 75 koelverse maaltijden. Dit zijn stuk voor stuk menu’s gekookt met verse ingrediënten. De menu’s zijn ongeveer een week houdbaar in de koelkast, en nog langer in de vriezer. De aanbieder werkt niet met een doorlopend abonnement. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u deze (online) heeft besteld. U kunt hier al een maaltijd bestellen vanaf €4,50!

Razendsnelle bezorging
Maaltijdservice.nl werkt samen met PostNL. Hierdoor is deze aanbieder in staat om supersnel te leveren. Op werkdagen besteld voor 12:00 betekent dat u de volgende dag de maaltijden al in huis heeft. Bezorging vindt plaat tussen 8:00 en 13:00. U kunt de gerechten eenvoudig zelf opwarmen in de over of in de magnetron.

gerechten van maaltijdservice.nl

Waarom maaltijdservice.nl?

Er zijn in Nederland tal van leveranciers van maaltijden aan huis. Waarom zou u moeten kiezen voor deze aanbieder? Hieronder sommen we in het kort de voordelen voor u op. Lijkt het wat? Profiteer dan van het aantrekkelijke proefpakket!

  • Keuze uit liefst 75 koelverse maaltijden
  • Voor ieder wat wils: vlees, vis, vega, en dieetmaaltijden
  • Landelijke bezorging
  • Supersnelle levering, vandaag besteld (op werkdagen voor 12:00) is de volgende dag in huis
  • Betrouwbare bezorging door PostNL
  • Eenvoudig en veilig betalen met iDeal
  • Betaalbaar: er is al een maaltijd vanaf €4,50

Naast deze maaltijdservice vind je op seniorenmaaltijd.nl ook informatie over Apetito en Mealhero.