Koelvers maaltijden

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Stelt u zich eens voor: een maaltijd aan huis die net zo vers is als thuis gekookt. Dat is een dagverse bezorgdmaaltijd van de maaltijdservice. Ideaal als u zelf geen tijd hebt om te koken of niet meer in staat bent zelfstandig een maaltijd te bereiden )of hiervoor boodschappen te doen). Landelijk zijn er veel verschillende aanbieders van dit type maaltijd. Anders dan tafeltje dekje of diepvriesmaaltijden gaat het bij koelvers-producten om erg gezonde en voedzame gerechten die u zelf kunt opwarmen in de oven of magnetron en een aantal dagen kunt bewaren in de koelkast. Ideaal voor senioren, ouderen of drukke gezinnen met kidneren. Op deze pagina leggen we uit wat voor soort maaltijden u kunt verwachten als u hiervan gebruik gaat maken.

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Wat is een koelverse maaltijd?

koelverse kant en klaar gerechten zijn maaltijden die in grote keuken in Nederland worden bereid en vervolgens snel worden teruggekoeld (niet ingevroren). Door deze techniek blijven veel voedingsstoffen, en natuurlijk de ambachtelijke smaak, van de ingrediënten behouden. De maaltijden zijn 5-7 dagen houdbaar in de koelkast en kunnen eventueel in de vriezer langer bewaard worden.

Voor wie zijn deze koelverse gerechten geschikt?

Wij raden dit type maaltijd aan voor iedereen die nog vitaal genoeg is om zelfstandig een maaltijd warm te maken in de magnetron of oven maar niet zelf meer kan koken of boodschappen kan doen. Daarnaast kunnen ook gezinnen met kinderen baat hebben bij deze maaltijden. Het bespaart namelijk een heleboel tijd. De gerechten zijn binnen 10 minuten kant-en-klaar op tafel te zeggen. Een diepvriesmaaltijd doet daar vele malen langer over en heeft minder smaal. De recepten zijn gezond, bevatten weinig zout en veel groente.

Assortiment versmaaltijden

Het aanbod van dit type bezorg-gerechten is enorm. Van Nederlandse keuken tot internationale gerechten uit alle landen. Van Oosters tot Indisch, van Italiaans en Spaans tot oerhollandse stamppotten. Ook is ver variatie in grootte van de maaltijd (klein, middel groot). Voor elke eter dus iets geschikts (400 gram, 500 gram, 600 gram). Ook kan er vaak gekozen worden voor vis, vlees of vegetarisch. Voor senioren / ouderen met een dieet zijn er speciale verse dieetmaaltijden te bestellen (glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm, gemalen, vloeibaar).

Bestellen / Proefpakket

Via internet kunt u eenvoudig een proefpakket met deze maaltijden aanvragen. Een bestelling kan makkelijk online geplaatst worden, telefonisch via de klantenservice of middels een bestellijst. Ook indien u, of de persoon waarvoor u de maaltijdservice / maaltijdvoorziening aanvraagt, niet beschikt over internet zijn er dus voldoende mogelijkheden.