Apetito

Juist oudere mensen hebben individuele wensen en behoeften als het gaat om de dagelijkse voeding. Al jaren werkt Apetito met diverse organisaties als SWO’s en Thuiszorg samen om speciaal voor senioren kant en klaar maaltijden te maken. Lekkere en gezonde voeding kan bijdragen aan het verhogen van de levenskwaliteit. Alle maaltijden worden vers en met natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit bereid door ervaren koks. U kunt kiezen uit een volledig assortiment maaltijden, met steeds weer nieuwe gerechten. Van aardappelen met vlees en groente, of stamppot tot bami goreng.

apetito maaltijden

De maaltijdservice van Apetito biedt uitkomst als u:

  • geen zin, tijd of mogelijkheid heeft om te koken;
  • snel en gemakkelijk wilt eten;
  • een speciaal dieet wilt volgen;
  • naast gemak ook uitgebalanceerd wilt eten

Vriesverse maaltijden:
U maakt uw keuze uit onze geïllustreerde catalogus en krijgt de maaltijden “à la carte” thuis afgeleverd. U hoeft het alleen nog te verwarmen in de magnetron of oven.

Warme maaltijden laten bezorgen
Kiest u voor nog meer gemak? Dan kunt u dagelijks de warme maaltijd thuis geleverd krijgen. U heeft dagelijks de keuze uit vijf maaltijden plus twee tips van de week uit de menukaart.

Over de maaltijden aan huis van Apetito

Apetito is sinds 1958 leverancier van vriesverse maaltijden op het terrein van individuele en gemeenschapsverzorging. Apetito Nederland heeft vanaf 1989 een enorme groei doorgemaakt. Partnership met klanten en product- en servicevernieuwing zijn belangrijke speerpunten in het marketingbeleid. Naast deze maaltijdservice vind je op seniorenmaaltijd.nl ook informatie over Mealhero en Spar: eet smakelijk.

Bekijk hier meer informatie over de Apetito