Vers aan tafel

Vers aan tafel is een van de grootste en meest bekende aanbieders van vriesverse maaltijden voor ouderen aan huis. Het bedrijf heeft al ruim 15 jaar ervaring met het bereiden van gezonde en lekkere maaltijden voor thuis. De gerechten worden altijd gekookt vol passie en aandacht. Het brein achter de maaltijden is dan ook chef Pascal Jalhay (voormalig 2-sterrenchef). Het ruime aanbod van Vers aan Tafel is gevarieerd en duurzaam. Daarbij bevatten de gerechten zo weinig mogelijk kunstmatige toevoegingen.

Over de maaltijden
Vers aan Tafel heeft een indrukwekkend en veelzijdig aanbod met liefst 170 verschillende gerechten. Hiermee kunt u eindeloos variëren. Heerlijke Hollandse maaltijden, maar ook Italiaanse specialiteiten of Oosterse menu’s: alles is mogelijk. De gerechten zijn standaard 500 -600 gram. Voor de kleine eter zijn er ook menu’s van 400 gram.

vers aan tafel maaltijden

Hoe kan ik bestellen?

De maaltijdservice van Vers aan Tafel werkt heel eenvoudig. Aan de hand van 4 eenvoudige stappen kunt u de gerechten online bestellen en thuis laten bezorgen:

  1. Kies de gewenste maaltijden uit het menu
  2. Kies een bezorgdatum (anders dan bij tafeltje dekje)
  3. De maaltijden worden gratis bezorgd door de bezorger
  4. U kunt de maaltijden in slechts 15 minuten opwarmen
reviews en ervaringen vers aan tafel maaltijdservice

De voordelen van de maaltijdservice van Vers aan Tafel

Zoekt u vriesevers maaltijden aan huis voor ouderen? Dan is Vers aan Tafel zeker een van de bedrijven die u moet overwegen. Deze leverancier heeft een aantal belangrijke voordelen die we hieronder in het kort nog eens opsommen:

  • Keuze uit ruim 170 vriesverse gerechten
  • Inclusief de lekkerste seizoensmaaltijden
  • Bezorging door heel Nederland
  • Veilig en eenvoudig bestellen en betalen
  • Speciale aantrekkelijke maaltijdboxen beschikbaar

Naast deze maaltijdservice vind je op seniorenmaaltijd.nl ook informatie over van Smaak en Jumbo.