Jumbo

Komt u wel eens bij de Jumbo supermarkt? Dan heeft u mogelijk het uitgebreide assortiment kant en klaar maaltijden al wel gezien. De afgelopen jaren is dit aanbod sterk uitgebreid. Zo voert jumbo diverse merken met diepvriesmaaltijden en ook dagverse maaltijden die u direct kunt verwarmen en consumeren. Op deze pagina gaan we kort in op de mogelijkheden die Jumbo te bieden heeft.

Maaltijden van Jumbo

Op het eerste gezicht zou men denken dat het niet logisch is voor senioren hun maaltijden bij een supermarkt te bestellen. Vooroordelen over bijvoorbeeld de gezondheid van deze gerechten zijn altijd negatief. Sinds het aanbod verse maaltijden (naast vriesvers) neemt de kwaliteit en smaak van de supermarkt gerechten echter een vogelvlucht. Voor een bedrag van €4 tot €7 heeft u al goed kant en klaar eten. Daarnaast zijn er voor de mensen die af en toe nog zelfstandig kunnen en willen koken speciale maaltijdboxen / verspakketten te koop bij Jumbo. Dit zijn boodschappenpakketten inclusief recept voor een heerlijk warm diner.

jumbo kant en klaar maaltijden

Aanbod gerechten bij Jumbo

U kunt bij Jumbo terecht voor een aantal klassieke gerechten zoals Pizza, Pannenhoeken, lasagna’s of stamppotten maar ook veel nieuwe smaken. Denk aan Chinese / Oosterse keuken (bami, nasi), Italiaans (spaghetti) en andere wereldmaaltijden. Zo verbreed u uw smaak. Afwisseling in uw eten is erg goed en wordt aangeraden door diëtisten. Tip: de dagverse gerechten bevatten doorgaans minder zout en kunstmatige toevoegingen dan het vriesverse eten van de supermarkt.

Online bestellen bij Jumbo

Wilt u deze maaltijdservice wel eens uitproberen? Dan kunt u natuurlijk een lokaal supermarktfiliaal bezoeken en daar de gerechten kopen. De kant en klaar maaltijden zijn echter via jumbo.com ook online te bestellen. Deze kunnen dan worden thuisbezorgd (aan huis) of afgehaald bij een pick-up-point. Het grote voordeel daarvan is dat u ook andere boodschappen kunt bestellen. Zo hoeft u de deur niet meer uit. Dat kan handig zijn in het geval u slecht te been bent of ziek. Naast deze maaltijdservice vind je op seniorenmaaltijd.nl ook informatie over Albert Heijn en Uitgekookt.

Bekijk hier meer informatie over Jumbo