Albert Heijn

Bent u al bekend met de maaltijdservice van Albert Heijn? Misschien kunt u regelmatig in de winkels van AH en hebt u het vernieuwd kant-en-klaar maaltijden assortiment al wel gezien. Er is tegenwoordig keuze uit wel heel veel maaltijden (meer dan 50) met veel uiteenlopende smaken en keuken. Het grote voordeel is het feit dat als u hier uw gerechten koopt, u ook de andere boodschappen kunt meenemen.

kant en klaar gerechten AH

Welke maaltijden kan ik kopen?

Bij de supermarkt denken veel mensen aan salades, pizza’s, bami, nasi, spaghetti of andere typische opwarmmaaltijden. Echter kunt u bij Albert Heijn het assortiment Hollandse en internationale kant en klaar maaltijden vinden. Zowel onder eigen merk (AH basic) als professionele merken. Ook is er “Vers uit de keuken” te vinden. Speciale verse maaltijden die gekookt worden en dagvers worden verkocht. In sommige regio’s in Nederland is er zelfs een bezorgservice voor warm eten aan huis.

Chef martin
De beste en meest verse maaltijden van Albert Heijn zijn te vinden in het chef-martin assortiment. De maaltijd prijzen variëren tussen de €3 en €6 per portie. Er zijn tientallen gerechten te vinden. Van Hollandse pot (stamppot), vis en vlees gerechten tot vegetarisch. Altijd voldoende groente en voedingsstoffen.

Culii maaltijden van albert heijn

Online bestellen bij Albert Heijn

Het meest eenvoudige is het bestellen via de online maaltijdservice. Het gehele assortiment van AH is namelijk te vinden op ah.nl. U heeft de mogelijkheid de maaltijden aan huis te laten bezorgen (samen met de andere boodschappen) of af te halen bij een pick-up-point. Heeft u geen internet? Dan bent u aangewezen op een lokaal filiaal van de Albert Heijn supermarkt. Het nadeel hiervan is dat niet alle maaltijd op voorraad zijn en de houdbaarheid soms kort is.

Verspakketten Albert Heijn

Bent u in staat om nog wel zo af en toe eens te koken? Of komt er wel eens iemand bij u op bezoek die kan en wil koken? Dan kunt u er voor kiezen een maaltijdbox (allerhande box) of verspakket te bestellen. Dit zijn pakketten met een recept en alle benodigde ingredienten voor een gezonde warme maaltijd voor 2 of 4 personen. Het voordeel van het kant en klaar assortiment is dat dit alleen nog maar in de oven of magnetron opgewarmd hoeft te worden en er ook 1 persoons porties te koop zijn. Zo heeft u altijd precies genoeg en hoeft u niets weg te gooien.

Wat kosten de gerechten van AH?

Het assortiment versmaaltijden en diepvriesmaaltijden van AH is beschikbaar vanaf €3 tot €8. Een verspakket kost tussen de €4 en €8. Soms zijn de producten in de aanbieding / in de bonus. Dan geldt 2 halen 1 betalen, 50% korting op 1 maaltijd of bijvoorbeeld 2 + 2 gratis. Hierdoor kunt u extra goedkoop uw eten laten bezorgen. Naast deze maaltijdservice vind je op seniorenmaaltijd.nl ook informatie over Uitgekookt en de Diepvriesman.

Bekijk hier meer informatie over Albert Heijn