Uitgekookt maaltijdservice

logo-uitgekookt

Zoekt u een maaltijdservice voor verse en gezonde maaltijden aan huis voor ouderen? Dan is Uitgekookt een naam die u zeker moet overwegen. Uitgekookt is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van dé aanbieders op het gebied van koelverse maaltijden aan huis voor senioren. Elke week kunt u kiezen uit 24 nieuwe maaltijden. Deze worden gratis bezorgd op twee vaste momenten per week. De maaltijden worden dagelijks ver bereid met verse ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Op deze pagina leest u meer over deze leverancier

Prijs per maaltijd€6,99
Type maaltijdenKoelvers
Vegetarisch?Ja
Aantal maaltijden25 maaltijden per week
BestelmogelijkhedenOnline, telefonisch of via de bezorger
BetaalmogelijkhedeniDeal, Paypal of automatische incasso
BezorgingHeel Nederland, 2 leverdagen per week

uitgekookt-proefpakket-4-maaltijden-voordeelbox

Hoe werkt de maaltijdservice van Uitgekookt?

Uitgekookt biedt maaltijden speciaal voor senioren. Deze gerechten zijn betaalbaar, zitten bomvol groenten en zijn ook nog eens heel erg lekker. De gerechten bevatten weinig tot geen kunstmatige toevoegingen. Uitgekookt werkt op grote schaal samen met lokale telers. Veel ingrediënten zijn dan ook afkomstig van lokale. Uitgekookt volgt dan ook zoveel mogelijk de seizoen. Hieronder leggen precies uit hoe het bestellen van maaltijden werkt bij Uitgekookt.

 1. Bestellen
  Uitgekookt heeft diverse bestelmogelijkheden. U kunt bestellen via de webshop (uitgekookt.nl), telefonisch of via uw bezorger. De bezorger neemt bij de levering een bestelformulier mee die u samen met kunt invullen. U kunt tot 4 weken vooruit bestellen
 2. Bereiding van de maaltijden
  De maaltijden worden zoveel mogelijk met lokale en verse ingrediënten bereid. Dus geen pakjes en zakjes. De maaltijden worden direct gekoeld, verpakt en klaargemaakt voor bezorging. 
 3. Bezorging
  U kunt zelf een bezorgdag- en tijdstip kiezen. Zorg altijd dat u ten minste 5 dagen voor de gewenste leverdag een bestelling doorgeeft. De minimale afname is 3 hoofdmaaltijden. De gerechten worden koelvers geleverd door een vaste groep koeriers. De koelverse maaltijden van Uitgkeookt zijn 5 dagen houdbaar. 
 4. Opwarmen van de maaltijden
  U kunt de maaltijden eenvoudig opwarmen in een paar minuutjes in de magnetron. Opwarmen in de oven is ook mogelijk. Op de verpakking leest u precies hoe lang de maaltijd bereid moet worden. Lukt het niet om zelf op te warmen? Bekijk dan de mogelijkheden voor tafeltje dekje

Wat zijn de voordelen?

Deze maaltijdservice onderscheidt zich op een aantal belangrijke punten. Uitgekookt scoort met name heel goed als het gaat om versheid, variatie in gerechten en gebruiksvriendelijkheid.  In de onderstaande opsomming vindt u alle belangrijke voordelen van Uitgekookt. 

 • Twee bezorgmomenten per week, gratis bezorging
 • De maaltijden worden bereid met verse en lokale ingrediënten door professionele koks
 • Diverse betaal- en bezorgmogelijkheden
 • Een wekelijks wisselend aanbod zodat u iedere week gevarieerd kunt eten
 • De maaltijden bevatten geen onnodige toevoegingen zoals overbodig suiker of zout
 • Ook vegetarische gerechten en diverse dieetmaaltijden
 • Handige verpakt, en snel op te warmen in oven of magnetron
 • Super gezond: veel groenten, weinig verzadigde vetten en altijd gevarieerd

maaltijden van uitgekookt

De kosten van Uitgekookt

De prijs van een normale Uitgekookt maaltijd ligt tussen de €6,79 en €8,99. Veel gerechten kun je bestellen in 3 verschillende portiegroottes: 350 gram, 450 gram of 600 gram. Met de kennismakingsaanbieding betaalt u een lagere prijs per maaltijd. De Uitgekookt proefbox met 4 gerechten is er al vanaf €25,00. Dat komt neer op €6,00 per gerecht. Er zijn ook speciale maaltijdboxen. Hiermee bespaar je tot wel 25%. Een maaltijdbox met 5 gerechten is er vanaf €33,99. In de tabel hieronder vindt u de actuele prijzen van Uitgekookt in juli 2024. Op onze website leest u ook informatie over andere leveranciers zoals Diepvriesman en maaltijdservice.nl

PortiegrootteKosten maaltijd
350 gram€6,79
450 gram€6,99
600 gram€8,49
Prijzen van Uitgekookt in juli 2024

Probeer het Uitgekookt proefpakket: 4 maaltijden voor €25,00

Twijfelt u nog of deze maaltijdservice bij u past? Probeer dan het Uitgekookt proefpakket. Dit is een speciale kennismakingsaanbieding met 4 maaltijden voor maar €25,00. Per maaltijd betaalt u dan slechts €6,00. U kunt uw proefpakket helemaal zelf samenstellen. U bepaalt dus zelf welke 4 gerechten in de proefbox komen. Er staan al diverse voordeelboxen voor u klaar. Bijvoorbeeld een voordeelbox met de 4 meest populaire gerechten of met 4 extra gezonde menu’s. Het proefpakket kunt u één keer bestellen, en geldt alleen voor nieuwe klanten. Na ontvangst van de proefbox kunt u zelf beslissen of u nog een nieuwe bestelling wil plaatsen. Dan betaalt u de normale prijzen. U zit nergens aan vast. 

 • Voor nieuwe klanten biedt Uitgekookt een proefpakket met 4 maaltijden van 450 gram voor €25,00
 • Omgerekend betaalt u met deze aanbieding slechts €6,00 per maaltijd
 • U kunt de inhoud zelf samenstellen uit 24 verschillende maaltijden
 • Het proefpakket geldt alleen voor nieuwe klanten en kunt u slechts 1 keer bestellen

welkomstaanbieding-uitgekookt-4-maaltijden-20-euro

 

Veelgestelde vragen

Meer weten? Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen en antwoorden over Uitgekookt voor u verzameld. 

Wat is Uitgekookt?

Uitgekookt is een leveranciers van verse en gezonde kant-en-klaar maaltijden. Iedere week kunt u kiezen uit 24 verschillende maaltijden. Uitgekookt werkt niet met een abonnement, u zit dus nergens aan vast.

Is Uitgekookt gezond?

Ja, de maaltijden van Uitgekookt zijn gezond. Elke maaltijd bevat veel groenten, eiwitten en gezonde vetten. Daarnaast bevatten de gerechten geen onnodige toevoegingen zoals overbodig zout of suiker. Door de groenten te stomen blijven vitamines optimaal behouden. Tijdens de bereiding wordt er zo weinig mogelijk gebruik gemaakt van vetten.

Wat kost een maaltijd bij Uitgekookt?

De prijs van een Uitgekookt maaltijd ligt tussen de €6,79 en €8,99 per gerecht. Bij de kennismakingsaanbieding betaal je slechts €6,00 per gerecht. Een maaltijdbox met 5 gerechten is er vanaf €33,99 (€6,80 per gerecht).

Waar bezorgt Uitgekookt?

Uitgekookt bezorgt in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Uitgekookt levert niet in België.

Hoe kan ik bestellen?

U kunt bestellen via de webshop (Uitgekookt.nl), telefonisch of via de papieren menulijst die de bezorger meeneemt.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan met iDeal, Paypal of automatische incasso. Uitgekookt werkt niet met een abonnement. U ontvangt dus alleen maaltijden wanneer u deze zelf actief bestelt. Tegenwoordig zijn er voor vaste bestellers wel abonnementen beschikbaar. Dan heb je nergens meer omkijken naar.