Uitgekookt

Zoekt u een maaltijdservice voor verse en gezonde maaltijden aan huis voor ouderen? Dan is Uitgekookt een naam die u zeker moet overwegen. Uitgekookt is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van dé aanbieders op het gebied van koelverse maaltijden aan huis voor senioren. Op deze pagina leest u meer over deze dienstverlener.

Bekijk hier het Uitgekookt proefpakket

Over de Uitgekookt maaltijdservice
Door te kiezen voor Uitgekookt (voorheen Van Marle de Culinaire Groenteman) heeft u gegarandeerd een dagverse, heerlijke en gezonde maaltijd in huis. Het bedrijf is begon ooit heel lokaal met het bezorgen van maaltijden in onder andere Kampen, Zwolle en de gemeente Zwartwaterland. Inmiddels kan heel Nederland genieten van de heerlijke en verse maaltijden van Uitgekookt!

uitgekookt prijzen

Hoe werkt de maaltijdservice van Uitgekookt?

Uitgekookt biedt maaltijden speciaal voor senioren. Deze gerechten zijn betaalbaar, zitten bomvol groenten en zijn ook nog eens heel erg lekker. De gerechten bevatten weinig tot geen kunstmatige toevoegingen. Uitgekookt werkt op grote schaal samen met lokale telers. Veel ingrediënten zijn dan ook afkomstig van lokale. Uitgekookt volgt dan ook zoveel mogelijk de seizoen.

Bestellen
Wilt u de maaltijdservice van Uitgekookt eens proberen? Het bedrijf biedt een aantrekkelijk proefpakket: 4 maaltijden voor slechts €15,00. U kunt bestellen op meerdere manieren. Zo is er een gloednieuwe webshop. Maar u kunt ook gewoon bellen en een medewerker spreken. Samen kunt u dan de bestelling doornemen. Ook is het mogelijk om de papieren bestellijst mee te geven aan de bezorger (zoals bij tafeltje dekje).

maaltijden van uitgekookt

Wat zijn de voordelen?

Deze maaltijdservice onderscheidt zich op een aantal belangrijke punten.. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen van Uitgekookt:

  • Twee bezorgmomenten per week, gratis bezorging
  • Aantrekkelijk proefpakket (4 maaltijden voor €15,00)
  • Veilig en makkelijk achteraf betalen
  • Wisselend aanbod met gevarieerde maaltijden
  • Ook vegetarische gerechten en dieetmaaltijden
  • Handige verpakt, en snel op te warmen in oven of magnetron
  • Super gezond: veel groenten, weinig verzadigde vetten en altijd gevarieerd

Naast deze maaltijdservice vind je op seniorenmaaltijd.nl ook informatie over de Diepvriesman en maaltijdservice.nl.