Van Smaak

Van Smaak is een maaltijdservice die zich met name focust op ouderen in het noorden van Nederland. De aanbieder heeft een uitstekend en veelzijdig aanbod met tafeltje dekje (warm geleverd), koelverse maaltijden en diepvriesmaaltijden. Daarnaast biedt het bedrijf in samenwerking met supermarkt Poiesz ook een zeer complete boodschappenservice, speciaal voor senioren. De maaltijden worden vers in eigen keuken bereid. Er is geen abonnement, u kunt bestellen wanneer u dat uitkomt. Bestellen kan eenvoudig online of via de bestelkaart die u aan de bezorger meegeeft. Van Smaak houdt rekening met verschillende diëten en voedingswensen. Denk aan zoutarm, vetarm of lactosevrij.

van smaak maaltijden

Koelverse maaltijden aan huis bezorgen

De koelverse maaltijden bereiden de koks met zorg in onze eigen keuken. Elk seizoen stellen de koks weer een nieuw menu samen, zodat u gevarieerd kunt eten. Dit is namelijk niet alleen lekker, maar ook gezond. De menukaart bevat elke keer een variatie aan gerechten: verschillende soorten groenten, vlees, vis, pasta’s of Hollandse pot. Eigentijdse maaltijden, maar ook maaltijden zoals u die vroeger at. Het voordeel van een koelverse, ambachtelijke maaltijd is dat deze kan worden aangepast aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld geen zout, minder vet of heeft u een andere dieetvorm? Laat het weten, en Van Smaak past uw maaltijd daar, indien mogelijk, op aan. Eten waar u van geniet, daar doet deze partij het voor. Daarom vergroten we de porties voor grote eters en verkleinen de porties voor mensen die wat minder willen eten.

Bij Van Smaak hoeft u de maaltijden niet dagelijks af te nemen. Wilt u bijvoorbeeld alleen in het weekend maaltijden van Van Smaak of juist alleen doordeweeks, dan is dat geen probleem. Op de menukaart kunt u zelf aangeven wanneer u hiervan gebruik wilt maken. Ook voor een bepaalde periode kunt u eten bestellen bij van Van Smaak. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld herstelt van een operatie en tijdelijk niet kunt koken.

Uw bestelling doorgeven
Elke week ontvangt u van de chauffeur een menukaart, waarop u uw keuze kunt invullen. De ingevulde menukaart geeft u bij de volgende bezorging weer aan de chauffeur mee. Klik hier om onze menukaart te bekijken. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van het online bestelsysteem. Wilt u bestellen via de website? Dan dient u eerst telefonisch contact op te nemen met Van Smaak. U krijgt dan een gebruikerscode en een wachtwoord waarmee u kunt inloggen en bestellen.

Bij u thuisbezorgd
Uw maaltijden worden door de chauffeurs bij u thuisbezorgd. Elke chauffeur heeft een vaste route, zodat de chauffeurs u kennen én u een vertrouwd gezicht ziet. Wilt u niet gebonden zijn aan onze bezorgtijden, dan kunt u gebruikmaken van onze sleutelservice. Dit betekent dat van Smaak uw sleutel met zorg beheert en de maaltijd bij u in de koelkast zetten. De koelverse maaltijden worden op vaste dagen in de week, maar minimaal een dag van tevoren bezorgd. U kunt dan zelf kiezen hoe laat u de maaltijd opwarmt en gaat eten.

Geur, smaak en uitstraling
Dat u tevreden bent en geniet van uw eten, dat vindt Van Smaak het allerbelangrijkst. De maaltijd moet heerlijk ruiken, smaken en er lekker uitzien. Om dit te realiseren zijn de vakmensen continu bezig met productinnovaties. Zij laten zich inspireren door de wensen van haar klanten en door maatschappelijke trends. Hierdoor maken zij steeds meer gebruik van specerijen en kruiden, en steeds minder van zouten. Van Smaak doet daarnaast ook haar best om klanten te laten kiezen uit gerechten met verschillende groenten en met onder andere kip, varkens- en rundvlees.

Bereiding van de maaltijd
De koelverse maaltijden zijn gemakkelijk op te warmen in de magnetron. Mocht u geen magnetron hebben, dan kunt u er een huren via Van Smaak. Naast deze maaltijdservice vind je op seniorenmaaltijd.nl ook informatie over Jumbo en Albert Heijn.

Bekijk hier meer informatie over Van Smaak