Maaltijdservice Nieuwebrug

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwebrug voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwebrug? Middels seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u gemakkelijk verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,55. Smullen van Doperwtenpuree of Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijdservice in Nieuwebrug krijgt u verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8469
PrijsindicatieVanaf €5,84
Maaltijd suggestieKipstukjes in kerriesaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Nieuwebrug

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van Nieuwebrug. We hebben het over grote partijen als Maaltijdservice.nl en/of Coop. Ook in deze plaats zelf ontstaan er prima instellingen en verswinkels. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Nieuwebrug? Geen probleem! Steeds meer thuismaaltijden voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingswaarden intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwebrug. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Diverse firma’s hebben daarnaast een premium boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee bestelt u moeiteloos belangrijke boodschappen als stroopwafels of boterhamworst. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nieuwebrug

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Nieuwebrug? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel type aanbieders die mogelijk passen bij uw wensen en diëten/allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot spitskool met kaas of Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen. Hieronder tonen wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u extra voordelig gezonde maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Lees ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in Nieuwebrug voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Peultjes met een gehaktbal en appelmoes is er al voor €5,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot spruitjes met chorizo kan je kopen vanaf €4,7.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook is er al vanaf €7,3.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Spinaziesoep, extra groenten en iets fris zoals Gortepap als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Heerenveen. Meer informatie leest u op www.heerenveen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • (Regio) nummer: 0513 (+31513)
 • Postcode: 8469
 • Lokale wijk: Heerenveen

Suggesties van maaltijden

 • Aardappelpannenkoeken
 • Gebonden mosterdsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Jumping Jack Salmon
 • Runderlever in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Nieuwebrug aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welk type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste leveranciers werken met een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 15 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kersenpannenkoek en Kalkoen in witlofschotel met kaassaus. Hiermee krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd is essentieel. Veel bejaarden of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij maaltijden. We hebben het over hulp bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Nieuwebrug. Zo’n regeling is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig aanschuifen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Inclusief levering in de wijken Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Goedkope thuismaaltijden van een leverancier waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Nieuwebrug maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.heerenveen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8469).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan