Maaltijdservice Sintjohannesga

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sintjohannesga voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sintjohannesga? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vindt u snel en simpel verschillende bedrijven in de buurt. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,90 per gerecht. Aanschuiven voor Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen of Champignonsoep? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdservice in Sintjohannesga geniet u van de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8464
PrijsindicatieVanaf €5,79
Maaltijd suggestiePannenkoeken; met appelvulling

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Sintjohannesga

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de omgeving van Sintjohannesga. Denk aan populaire partijen als Diepvriesman en/of Gooise Tafel. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij tal van partijen en wijkrestaurants. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze tool kunt u derhalve de services op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er specifieke wensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Sintjohannesga? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer maaltijden aan huis voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven structuur en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sintjohannesga. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaal gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheidenefirma’s hebben daarnaast een speciale boodschappenservice voor ouderen. Op die manier bestelt men probleemloos nuttige boodschappen zoals havermoutpap en chocoladevla. Veelal gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Sintjohannesga

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Sintjohannesga? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een service die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden flink wat menu’s die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Stamppot spinazie a la creme of Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst. Onderstaand ontdekt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u heel voordelig smaakvolle maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Sintjohannesga voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als het bedrijf, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Kip in kerriesaus, doperwten, rijst is er al voor €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Champignonsoep met rundvlees kan je kopen vanaf €4,8.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Ajam pangang, bami goreng is er al vanaf €5,95.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Kokos-bonensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Advokaat ijs als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente De Fryske Marren. Praktische info leest u op www.defryskemarren.nl. Of klik door voor meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Stats & Facts

Maaltijd ideeën

 • Rundvlees in tijmsaus
 • Verse rauwkostsalade
 • Shoarma met zuurkool
 • Schnitzel pepersaus
 • Stroganoff du chef

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Sintjohannesga regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor type seniorenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste aanbieders bieden een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men probleemloos opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De seniorenmaaltijden worden veelal bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 30 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Macaroni met kaas en Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei. Zo zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke week. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. Het gaat om iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Sintjohannesga. Zo’n voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een verstrekker waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Sintjohannesga maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.defryskemarren.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 8464).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan