Maaltijdservice Luinjeberd

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Luinjeberd voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Luinjeberd? Aan de hand van seniorenmaaltijd.nl treft u probleemloos verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €3,80 per maal. Aanschuiven voor Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree en Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdservice in Luinjeberd smult u weer van gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8459
PrijsindicatieVanaf €5,75
Maaltijd suggestiePastaschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Luinjeberd

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van Luinjeberd. Neem bijv. erkende organisaties als Meat&Meals en Gooise Tafel. Maar ook lokaal kunt u terecht bij uitstekende organisaties en restaurants. Elke organisatie wordt bestempeld door zijn eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze website kan u de organisaties snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Luinjeberd? Dat is niet erg! Veel maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Luinjeberd. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste firma’s voorzien in een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee koop u eenvoudig broodnodige boodschappen als karnemelk of pate’s. Dikwijls gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Luinjeberd

Bent u specifiek op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Luinjeberd? Of houdt u juist van de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden veel verschillende opties die mogelijk voldoen aan uw wensen en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Stamppot Zuurkool met appel of Spaghetti, tonijn, kappertjes. Hieronder ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u extra voordelig heerlijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Luinjeberd voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Spareribs met patat en salade is er al voor €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Spagheti carbonara wordt al bezorgd vanaf €6,35.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Kokos-bonensoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Appelmoes als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Heerenveen. Praktische info is beschikbaar op www.heerenveen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Dieetmaaltijden.

Informatie

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Netnummer: 0513 (+31513)
 • Hoofdpostcode: 8459
 • Wijk: Heerenveen

Maaltijden tips

 • Gebonden tomatensoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Pannenkoekenschotel
 • Gekookte aardappels
 • Verse worst in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Luinjeberd regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welk type thuismaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire verstrekkers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt steeds vaker thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 15 maaltijden. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 70+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Soms is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst of Vegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst. Zodoende kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse senioren of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. We hebben het over een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Luinjeberd. Zo’n regeling kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een bedrijf waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Luinjeberd maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.heerenveen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 8459).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan