Maaltijdservice De Knipe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in De Knipe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in De Knipe? Aan de hand van deze pagina achterhaalt u gemakkelijk diverse aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,45 per persoon. Ouderwets genieten van Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen en Groenteschotel? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijdservice in De Knipe krijgt u complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8456
PrijsindicatieVanaf €5,72
Maaltijd suggestieChili sin carne

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in De Knipe

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van De Knipe. Denk dan aan interessante aanbieders als Kantenklaarmaaltijden.nl en HelloFresh. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verscheidene instanties en sociale voorzieningen. Elke leverancier hanteert een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door deze pagina kan u daarom de aanbieders probleemloos op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van bepaalde wensen zoals bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in De Knipe? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden ze snel teruggekoeld. Om die reden blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in De Knipe. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste services hanteren ook een nuttige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval koop men gelijk de boodschappen zoals snijworst of chocopasta. In algemene zin zonder bezorgkosten met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in De Knipe

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van smaakvolle diepvriesmaaltijd in De Knipe? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid en voedingsadvies. Op die manier kunt u weer genieten van Shoarma met zuurkool of Stamppot Hutspot met worst. Op seniorenmaaltijd.nl bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten testen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende afneemverplichting. Lees ook verder over: Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in De Knipe voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Spaghetti, tonijn, kappertjes is beschikbaar vanaf €6,3.
 • Vriesverse maaltijd als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €3,65.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Misosoep, extra groenten en een dessert als Berlinerbol om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Heerenveen. Praktische info kan u lezen op www.heerenveen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Albert Heijn.

Feiten

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Netnummer: 0513 (+31513)
 • Hoofdpostcode: 8456
 • Populaire wijk: Heerenveen

Maaltijd voorbeelden

 • Donkey Kicks Chicken
 • Varkenslapjes in jus
 • Gestoofde spitskool
 • Andijvie a la creme
 • Gebakken krieltjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in De Knipe bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor soort bezorgmaaltijd rijmt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en selecteer er een. Check vooral het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele aanbieders geven een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dit via de telefoon, via een menulijst, of online. Uw bestelling wordt veelal aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 gerechten. Bij vriesvers is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke services hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen of Verse komkommersalade. Handig, want zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. De warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023). Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening De Knipe. Zo’n voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een bedrijf waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje De Knipe maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.heerenveen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 8456).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan