Maaltijdservice Oudeschoot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudeschoot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Oudeschoot? Via onze tool vindt u supersnel diverse bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,95 per persoon. Aan tafel voor Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree en Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijdservice in Oudeschoot geniet u van vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8451
PrijsindicatieVanaf €5,67
Maaltijd suggestieBabi pangang

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Oudeschoot

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Oudeschoot. Neem bijv. populaire leveranciers als Diepvriesman of Easy Meal. Maar ook op regionaal niveau zien we verscheidene instellingen en wijkrestaurants. Iedere partij wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Zijn er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Oudeschoot? Er is gelukkig een alternatief. Best veel maaltijden aan huis voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven structuur en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudeschoot. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Daarmee haalt u moeiteloos verse of handige boodschappen als vegan gehakt of knäckebröd. Gewoonlijk gratis bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oudeschoot

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van de lekkerste diepvriesmaaltijd in Oudeschoot? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een groot aantal soorten maaltijden die mogelijk aansluiten bij uw gesteldheid en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Nasi goreng, quorn, satésaus of Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen. Hieronder bekijkt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. Lees ook meer over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudeschoot voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Rode bieten met een speklap en jus is verkrijgbaar vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Pastaschotel: kip met broccoli vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni bestelt u vanaf €7,45.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Thaise soep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Custard om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Heerenveen. Meer daarover bekijkt u op www.heerenveen.nl. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.nl.

Stats & Facts

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Regionummer: 0513 (+31513)
 • Postcode: 8451
 • Lokale wijk: Heerenveen

Maaltijd ideeën

 • Varkensvlees in saus
 • Aspergesoep met zalm
 • Pittige Thaise soep
 • Spaghetti bolognese
 • Kip-groenteschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oudeschoot aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk populaire aanbieders en maak een keuze. Bekijk met name het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste leveranciers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via de telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVisburger met groenten en Vissticks met groenten. Daardoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daarom zijn er een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld thuishulp bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Oudeschoot. De tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een verstrekker waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Oudeschoot maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.heerenveen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 8451).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan