Maaltijdservice Terband

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Terband voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Terband? Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u moeiteloos verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,80 p.p. Aanschuiven voor Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst of Gepaneerde varkensschnitzel? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Terband beschikt u over voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8449
PrijsindicatieVanaf €5,66
Maaltijd suggestieBami goreng met kipsaté

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Terband

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Terband. Denk dan aan populaire partijen als Meat&Meals en Culinair Kommers. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verschillende organisaties en sociale voorzieningen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Met behulp van deze website kan u de firma’s gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van specifieke wensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Terband? Geen probleem! Opvallend veel bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daarna worden ze gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Terband. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende firma’s faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor bejaarden. Hiermee krijgt men snel de boodschappen zoals leverworst of afbak croissants naturel. Dikwijls gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Terband

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Terband? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die mogelijk matchen met uw gesteldheid en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Witlof ovenschotel of Klapstuk met hutspot. Hieronder treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u heel voordelig verse maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
Meriant Restaurant Anna SchotanusMarktweg 1048444 ACHeerenveen
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Terband voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door bijvoorbeeld het bedrijf, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Groenteburger, prei, aardappelen is beschikbaar vanaf €6,25.
 • Vriesverse maaltijd als Kibbeling met kruidendip is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gehaktballetjes in satésaus kunt u al bestellen vanaf €6,3.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rundvleessoep, iets te drinken en iets lichts zoals Fruit om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Heerenveen. Aanvullende info kan u lezen op www.heerenveen.nl. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.

Stats & Facts

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Netnummer: 0513 (+31513)
 • Hoofdpostcode: 8449
 • Lokale wijk: Heerenveen

Maaltijd voorbeelden

 • Kip in zoetzure saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Verse waldorfsalade
 • Stamppot boerenkool
 • Hutspot met hachee

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Terband aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies er een. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de aanbieders hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede services.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden worden altijd bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 25 menu’s. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Rabarbercompote en Macaroni met ham, kaas en tomatensaus. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld thuishulp bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Terband. Uw regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een verstrekker waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Terband maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.heerenveen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 8449).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan