Maaltijdservice Oude Willem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oude Willem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Oude Willem? Door gebruik te maken van seniorenmaaltijd.nl vindt u probleemloos diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,80 per persoon. Ouderwets genieten van Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden of Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdservice in Oude Willem beschikt u over uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
Netnummer0521 (+31521)
Postcode8439
PrijsindicatieVanaf €5,65
Maaltijd suggestieBraadworst in barbecuesaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Oude Willem

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Oude Willem. Denk aan interessante maaltijdbezorgers als Diepvriesman en/of Gooise Tafel. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verschillende instanties en verswinkels. Iedere service biedt een heel eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze website kunt u dus de bezorgdiensten snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Zijn er bepaalde voorkeuren als vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Oude Willem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel thuismaaltijden voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oude Willem. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse firma’s hebben ook een premium boodschappenservice voor senioren. Daarmee haalt men moeiteloos broodnodige boodschappen als afbak croissants naturel of boter. Normaal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oude Willem

Gaat uw interesse uit naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Oude Willem? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn relatief veel leveranciers die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Asperge beenham schotel of Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Op deze pagina treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u zeer goedkoop uitstekende maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Lees ook verder over: Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Walvis maaltijdserviceServiceflat Oranjewoud 18443 ELHeerenveen
Meriant Restaurant Anna SchotanusMarktweg 1048444 ACHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oude Willem voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de organisatie, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Aspergesoep met zalm is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stamppot Andijvie met spekjes is beschikbaar vanaf €3,75.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree is er al vanaf €7,1.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Miyeok guk, een extra salade en een toetje als Dulce de leche als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Westerveld. Meer hierover kan u lezen op www.gemeentewesterveld.nl. Of klik door voor meer informatie over Apetito.

Gegevens

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Westerveld
 • Netnummer: 0521 (+31521)
 • Centrale postcode: 8439
 • Veel gezochte wijk: Diever

Tips voor maaltijden

 • Kipfilet in roomsaus
 • Jumping Jack Salmon
 • Gekookte aardappels
 • Gegrilde kippenpoot
 • Sukadelapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oude Willem regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Check vooral het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. Het eten wordt meestal geleverd door een vriendelijke bezorgservice in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus. Koolrabi met kruiden. Aardappelschotel met spek en ui en Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen. Hiermee zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u deze besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken in huis. Het gaat om ondersteuning bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Oude Willem. Deze regeling biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Oude Willem maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.gemeentewesterveld.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 8439).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan