Maaltijdservice Donkerbroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Donkerbroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Donkerbroek? Door gebruik te maken van onze vergelijker vindt u eenvoudig verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een magnetronmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,55 per maal. Genieten van Stamppot boerenkool met worst en Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Donkerbroek ontvangt u smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteOoststellingwerf
Netnummer0516 (+31516)
Postcode8435
PrijsindicatieVanaf €5,62
Maaltijd suggestieChili con carne

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Donkerbroek

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Donkerbroek. U kunt denken aan populaire services als Eet Smakelijk of Picnic. Ook in deze plaats zelf bestaan er allerlei leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke optie wordt bestempeld door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van onze tool kan u de bedrijven gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Donkerbroek? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Donkerbroek. Ideaal voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers voorzien in een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Hiermee bestelt u gelijk de supermarktartikelen als geitenkaas of smeerkaas. Niet zelden gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Donkerbroek

Op zoek naar een oplossing voor uitstekende diepvriesmaaltijd in Donkerbroek? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit meerdere menu’s die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot knolselderij met rucola of Groentensoep met gehaktballen. Hieronder tonen wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelen keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Lees ook meer over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Walvis maaltijdserviceServiceflat Oranjewoud 18443 ELHeerenveen
Meriant Restaurant Anna SchotanusMarktweg 1048444 ACHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Donkerbroek voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt namelijk af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Harira, een gezonde salade en om het compleet te maken Tartufo om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Ooststellingwerf. Meer details bekijkt u op www.ooststellingwerf.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Kant en klaar maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Ooststellingwerf
 • Regionummer: 0516 (+31516)
 • Centrale postcode: 8435
 • Populaire wijk: Oosterwolde

Maaltijden suggesties

 • Varkenslapjes in jus
 • Spinazie a la creme
 • Andijvie a la creme
 • Ribkarbonade in jus
 • Prei-gehaktschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Donkerbroek regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor type ouderenmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en selecteer er een. Let goed op de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste services hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men supersnel opnieuw bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De magnetronmaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 30 gerechten. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 70+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Vegetarische gehaktbal met vegetarische jus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème en Macaroni met kaas. Op die manier kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. Denk aan thuishulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Donkerbroek. De ontvangen voorziening heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Oosterwolde, Donkerbroek, Makkinga, Oldeberkoop, Haulerwijk, Appelscha.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een maaltijdservice waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Donkerbroek maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.ooststellingwerf.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 8435).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan