Maaltijdservice Zorgvlied

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zorgvlied voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Zorgvlied? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u moeiteloos verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,50 per persoon. Aan tafel voor Spareribs, gebakken wedges, broccoli en Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdservice in Zorgvlied ontvangt u voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
Netnummer0521 (+31521)
Postcode8437
PrijsindicatieVanaf €5,63
Maaltijd suggestiePasta carbonara

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Zorgvlied

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de buurt van Zorgvlied. Neem bijv. grote maaltijdbezorgers als Maaltijdservice.nl en Smakelijk Thuys. Ook in de gemeente zelf zijn er uitstekende aanbieders en verswinkels. Elke partij hanteert z’n eigen keuken en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl kan u de services op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u bepaalde wensen zoals veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Zorgvlied? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten snel teruggekoeld. Zo blijven structuur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zorgvlied. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Veel aanbieders faciliteren daarnaast een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt men gelijk de supermarktartikelen als desembrood rogge of eieren. In de regel kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zorgvlied

Bent u op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Zorgvlied? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een organisatie gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat thuismaaltijden die mogelijk voldoen aan uw eisen en eetpatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Tomatensoep met balletjes of Stamppot Witlof met gehakt. Hieronder bekijkt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Walvis maaltijdserviceServiceflat Oranjewoud 18443 ELHeerenveen
Meriant Restaurant Anna SchotanusMarktweg 1048444 ACHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zorgvlied voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door factoren als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6,75.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Consommé, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Irish coffee om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Westerveld. Meer details kan u lezen op www.gemeentewesterveld.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Maaltijdservice.

Kerngegevens

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Westerveld
 • Regionummer: 0521 (+31521)
 • Centrale postcode: 8437
 • Veel gezochte wijk: Diever

Maaltijd ideeën

 • Draadjesvlees in jus
 • Gestoofde spitskool
 • Gebakken aardappels
 • Varkenslapje in jus
 • Slavink in uienjus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Zorgvlied regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor soort opwarmmaaltijd klopt met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele aanbieders en kies een geschikte. Check vooral het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijdservices werken met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt steeds vaker bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan hebt u de keuze uit 70+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Spareribs, gebakken wedges, broccoli en Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij gerechten maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of beperkten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. U kunt denken aan ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Zorgvlied. De regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.
 • Voordelige thuismaaltijden van een partij waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zorgvlied maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.gemeentewesterveld.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 8437).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan