Maaltijdservice Katlijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Katlijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Katlijk? Met behulp van seniorenmaaltijd.nl vindt u gemakkelijk verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,70 per keer. Aanschuiven voor Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst en Gepocheerde koolvisfilet met vissaus, gestoofde prei en aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdservice in Katlijk geniet u van ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8455
PrijsindicatieVanaf €5,71
Maaltijd suggestieSpinaziestamppot

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Katlijk

We zien meer en meer maaltijdservices in de omgeving van Katlijk. Denk dan aan grote bezorgers als Thuisgekookt.nl en/of Marley Spoon. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene partijen en zorginstellingen. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze pagina kunt u de bedrijven rustig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Katlijk? Geen probleem! Best veel maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Katlijk. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

De meeste firma’s faciliteren daarnaast een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Hierdoor haalt u probleemloos de supermarktartikelen als kaas extra belegen blaarkop of vegan gehakt. Veelal zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Katlijk

Op zoek naar een oplossing voor handige diepvriesmaaltijd in Katlijk? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit vele menu’s die mogelijk passen bij uw gesteldheid en eetpatroon. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie of Spareribs met patat en salade. Hieronder tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt een voor een lage prijs verse maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in Katlijk voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Kibbeling met kruidendip bestelt u vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Vegetarische balletjes in saus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Miyeok guk, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Krentjebrij als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Heerenveen. Meer daarover bekijkt u op www.heerenveen.nl. Of klik door voor meer informatie over Van Smaak.

Informatie

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • (Net) nummer: 0513 (+31513)
 • Hoofdpostcode: 8455
 • Populaire wijk: Heerenveen

Tips voor maaltijden

 • Kipfilet mosterdsaus
 • Rundersaucijs in jus
 • Spinazie a la creme
 • Rode kool met appel
 • Gebakken kibbeling

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Katlijk aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor soort opwarmmaaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het assortiment, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire aanbieders bieden een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men supersnel nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt steeds vaker bezorgd middels een lokale leverancier in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 15 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Chili con carne, gehakt, rijst of Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree. Hiermee zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een verse warme maaltijd is essentieel. Veel bejaarden of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het betreft een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Katlijk. Uw voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Katlijk maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.heerenveen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 8455).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan