Maaltijdservice Oranjewoud

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oranjewoud voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Oranjewoud? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u probleemloos verschillende services in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,25 per persoon. Smullen van Aardappelrösti of Bloemkool cordonbleu schotel? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdservice in Oranjewoud smult u weer van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8453
PrijsindicatieVanaf €5,69
Maaltijd suggestieEieromelet in kaassaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Oranjewoud

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van Oranjewoud. Neem bijv. interessante maaltijdbezorgers als Uitgekookt en Wesselius maaltijden. Ook in de gemeente zelf zien we verschillende instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier heeft weer een heel eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u dus de services overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Oranjewoud? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oranjewoud. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende bestelt u moeiteloos belangrijke boodschappen als afbak pistolet meergranen of snoep. In de regel zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oranjewoud

Bent u op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Oranjewoud? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal mogelijkheden die mogelijk rijmen met uw situatie en eventuele dieet. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Hieronder ontdekt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u extra voordelig gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oranjewoud voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Scholfilet met kerrieroom uit de oven is er al voor €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook kunt u al laten bezorgen vanaf €3,5.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kibbeling met kruidendip kan je kopen vanaf €6,85.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Ramen, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Chocolade mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Heerenveen. Meer informatie kunt u vinden op www.heerenveen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Diepvriesman.

Stats & Facts

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Regionummer: 0513 (+31513)
 • Hoofdpostcode: 8453
 • Veel gezochte wijk: Heerenveen

Maaltijden tips

 • Verse rauwkostsalade
 • Klapstuk met hutspot
 • Schnitzel pepersaus
 • Varkensfilet in jus
 • Chinese wokschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oranjewoud aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers bieden een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met alle leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. Uw bestelling wordt dikwijls aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met circa 20 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kan men kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree of Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij maaltijden. Het betreft hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Oranjewoud. Zo’n regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Oranjewoud maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Via www.heerenveen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8453).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan