Maaltijdservice Mildam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mildam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Mildam? D.m.v. www.seniorenmaaltijd.nl vindt u moeiteloos verschillende leveranciers in uw regio. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €3,80 p.p. Genieten van Vegetarische roerbakstukjes of Kippensoep met vermicelli? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdservice in Mildam ontvangt u vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8454
PrijsindicatieVanaf €5,7
Maaltijd suggestieFoe yong hai

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Mildam

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Mildam. Denk dan aan grote maaltijdbezorgers als Uitgekookt en/of Albert Heijn. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor prima initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Dankzij deze pagina kunt u dus de leveranciers gemakkelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er specifieke wensen als kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Mildam? Dat is niet erg! Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Nadien worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mildam. Ideaal voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende aanbieders hebben ook een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende krijgt u zonder moeite de boodschappen zoals chocoladevla en sappen. Niet zelden zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Mildam

Bent u specifiek op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Mildam? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn meerdere thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Rode bieten met een speklap en jus of Spinazie à la crème met champignons. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mildam voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt namelijk af van factoren als de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng bestelt u vanaf €4.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €6,2.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Dopewtensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Panna cotta achteraf. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Heerenveen. Overige informatie is beschikbaar op www.heerenveen.nl. Lees ook verder over Vers aan tafel.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • (Regio) nummer: 0513 (+31513)
 • Postcode: 8454
 • Populaire wijk: Heerenveen

Maaltijd ideeën

 • Wokgroenten teriyaki
 • Shoarma met zuurkool
 • Indisch gehaktbrood
 • Raapstelen stamppot
 • Gestoofde peertjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Mildam aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk soort opwarmmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en kies een geschikte. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende dienstverleners hanteren een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans doet u dat via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kan men kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Pilav en Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten. Zodoende ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor zijn er een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om een thuishulp voor klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Mildam. De tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Mildam maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.heerenveen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 8454).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan