Maaltijdservice Tjalleberd

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tjalleberd voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Tjalleberd? Middels onze vergelijker bekijkt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,15 per keer. Smullen van Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng en Reepjes kalkoenvlees in saus? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Tjalleberd geniet u van voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8458
PrijsindicatieVanaf €5,74
Maaltijd suggestieSpaghetti met broccoli

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Tjalleberd

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Tjalleberd. We hebben het over erkende aanbieders als Diepvriesman en Buitendijk maaltijden. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor allerlei initiatieven en restaurants. Elke service heeft weer z’n eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. Het kiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u speciale voorkeuren zoals o.a. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Tjalleberd? Geen probleem! Opvallend veel bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tjalleberd. Ideaal voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel bedrijven hebben ook een handige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee haalt u direct nuttige boodschappen zoals beschuit en knäckebröd. Normaliter gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tjalleberd

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Tjalleberd? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn meerdere magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en menu voorkeuren. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook of Scholfilet met kerrieroom uit de oven. Hieronder vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u tegen een aantrekkelijke prijs voedzame maaltijden met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een abonnement. Lees ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tjalleberd voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt gevormd door zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree bestelt u vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spareribs met patat en salade wordt al bezorgd vanaf €4,25.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Gestoofde wortel is beschikbaar vanaf €6.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Haaienvinnensoep, een extra salade en iets fris zoals Irish coffee na. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Heerenveen. Meer daarover leest u op www.heerenveen.nl. Lees ook verder over Proefpakket.

Kerngegevens

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • (Regio) nummer: 0513 (+31513)
 • Postcode: 8458
 • Wijk: Heerenveen

Maaltijd voorbeelden

 • Gebonden mosterdsoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Jumping Jack Salmon
 • Boerengehaktschotel
 • Parijse worteltjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Tjalleberd aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor ouderenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire leveranciers en maak een keuze. Let met name op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire dienstverleners werken met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt niet zelden geleverd door een lokale leverancier in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsVarkenslapje in champignonsaus en Varkenslapjes in jus. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken in huis. We hebben het over iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Tjalleberd. Uw voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Tjalleberd maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.heerenveen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8458).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan