Maaltijdservice Gersloot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gersloot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Gersloot? Middels de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel verschillende bezorgdiensten in uw regio. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,50 per gerecht. Aanschuiven voor Kabeljauw in kruidensaus en Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijdservice in Gersloot profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8457
PrijsindicatieVanaf €5,73
Maaltijd suggestieGepaneerdeschnitzel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2023

Senioren maaltijdservice in Gersloot

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van Gersloot. Denk dan aan interessante maaltijdbezorgers als Meat&Meals of Coop. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er interessante initiatieven en slagerijen. Iedere leverancier heeft weer z’n eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door deze website kunt u dus de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Gersloot? Ook dan bent u welkom! Legio bezorgmaaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Zo blijven voedingsstoffen en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gersloot. Een goede vervanger voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere bezorgers hanteren ook een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt men eenvoudig praktische of verse producten als kruidenkaas of peren. Veelal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Gersloot

Bent u specifiek op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Gersloot? Of prefereert u de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit allerlei thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook. Verderop tonen wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Zodoende kunt u verrassend voordelig gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De gerechten worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gersloot voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door factoren als het bedrijf, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Stoofpotje peer, rundvlees en puree kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Visschotel met wortel en gebakken aardappel kunt u al bestellen vanaf €4,25.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Stukjes rundvlees in saus kan je kopen vanaf €7,1.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Juliennesoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Cranachan om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Heerenveen. Meer informatie is beschikbaar op www.heerenveen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Jumbo.

Feiten

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • (Regio) nummer: 0513 (+31513)
 • Centrale postcode: 8457
 • Veel gezochte wijk: Heerenveen

Tips voor maaltijden

 • Klapstuk met hutspot
 • Draadjesvlees in jus
 • Kip Andorra schotel
 • Gebakken aardappels
 • Gepofte aardappels

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Gersloot aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en maak een keuze. Controleer goed het assortiment, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in mei 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 20 maaltijden. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes en Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen. Zo krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Het betreft thuishulp bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2023). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Gersloot. Deze regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Korting op maaltijden aan huis van een leverancier waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Gersloot maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.heerenveen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 8457).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan