Maaltijdservice Haskerdijken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haskerdijken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Haskerdijken? Dankzij onze vergelijker treft u overzichtelijk verschillende organisaties die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,15 per persoon. Aanschuiven voor Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen of Verse waldorfsalade? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Haskerdijken smult u weer van verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8468
PrijsindicatieVanaf €5,83
Maaltijd suggestieKipfilet in mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Haskerdijken

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de omgeving van Haskerdijken. Neem bijv. erkende organisaties als Apetito en/of Easy Meal. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor allerlei instanties en restaurants. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een heel eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kan u de organisaties gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals o.a. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Haskerdijken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haskerdijken. Een uitkomst voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Meerdere organisaties beschikken over een praktische boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals boterhamworst en eieren. Dikwijls gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Haskerdijken

Bent u op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Haskerdijken? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel magnetronmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw wensen en mogelijke diëten. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stamppot Andijvie met spekjes of Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs heerlijke maaltijden met veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haskerdijken voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd is afhankelijk van zaken als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree is er al vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Groentensoep met gehaktballen is beschikbaar vanaf €4,15.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Koninginnesoep met kip wordt al bezorgd vanaf €6,1.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Kreeftensoep, een gezonde salade en een toetje als Fraises Wilhelmine als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Heerenveen. Meer daarover treft u op www.heerenveen.nl. Op deze website leest u ook meer over Vloeibare maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Regionummer: 0513 (+31513)
 • Postcodegebied: 8468
 • Populaire wijk: Heerenveen

Maaltijd voorbeelden

 • Pannenkoeken met spek
 • Klapstuk met hutspot
 • Stoofpotje rundvlees
 • Kip Andorra schotel
 • Varkenslapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Haskerdijken aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welk soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers geven een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker aan huis gebracht via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 20 maaltijden. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vast weekmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Haskerdijken. Zo’n regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Haskerdijken maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.heerenveen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 8468).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan