Maaltijdservice Nijehaske

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nijehaske voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Nijehaske? Middels deze pagina bekijkt u snel en simpel verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,70 per maal. Genieten van Rundergehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen en Kip in kerriesaus, doperwten, rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijdservice in Nijehaske hebt u toegang tot gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8466
PrijsindicatieVanaf €5,81
Maaltijd suggestieAardappelpannenkoeken

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Nijehaske

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Nijehaske. Neem bijv. grote services als Regiomeal of Coop. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij allerlei organisaties en verswinkels. Elke service hanteert een “eigen” keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Middels Seniorenmaaltijd.nl kan u de services probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van menu-voorkeuren als gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Nijehaske? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven structuur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nijehaske. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders beschikken over een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende haalt u eenvoudig praktische of verse producten als gebraden gehakt of sandwich spread. Dikwijls gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nijehaske

Hebt u interesse in uitstekende diepvriesmaaltijd in Nijehaske? Of zoekt u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u juist een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn allerlei menu’s die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid en voedingsadvies. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes of Witlof ovenschotel. Verderop vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Onze tip: begin met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een vast contract. Lees ook verder over: Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Nijehaske voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met onderdelen als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Asperge beenham schotel wordt al bezorgd vanaf €4,2.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Reepjes varkensvlees in jus is er al vanaf €6,7.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Waterkerssoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Flensjes als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente De Fryske Marren. Meer hierover kan u lezen op www.defryskemarren.nl. Lees ook verder over Glutenvrije maaltijden.

Stats & Facts

Maaltijden tips

 • Vispotje in botersaus
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Varkenslapjes in jus
 • Spinazie a la creme
 • Kip korma, rijstmix

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Nijehaske regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor type maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en kies er een. Let met name op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of online. De menu’s worden steeds vaker geleverd door een regionale bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 30 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Risotto, bospaddestoelen en Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst. Zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een verse warme maaltijd is essentieel. Veel senioren of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. We hebben het over steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Nijehaske. De ontvangen tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een partij waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Nijehaske maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.defryskemarren.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 8466).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan