Maaltijdservice Oudehaske

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudehaske voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Oudehaske? Aan de hand van seniorenmaaltijd.nl treft u probleemloos verschillende bedrijven die aan huis leveren. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,50 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Spinaziestamppot, omelet of Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Oudehaske hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8465
PrijsindicatieVanaf €5,8
Maaltijd suggestiePannenkoeken met spek

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Oudehaske

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die actief zijn in Oudehaske. Neem bijv. grote bedrijven als Van Smaak en Etume. Ook in de gemeente zelf zijn er prima leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere partij biedt zijn eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers op uw gemak naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er menu-voorkeuren zoals o.a. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Oudehaske? Er is een oplossing! Veel maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingswaarden in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudehaske. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel leveranciers beschikken over een bruikbare boodschappenservice voor senioren. In dat geval haalt u probleemloos de supermarktartikelen als rauwe ham of chocolade vla. Gewoonlijk gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oudehaske

Op zoek naar een oplossing voor handige diepvriesmaaltijd in Oudehaske? Of zoekt u de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn vele seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw gesteldheid en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Couscous, kip, mergueze worst of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Onderstaand ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen vast lidmaatschap. Lees ook meer over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudehaske voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door elementen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Maaltijdsalade met kip en avocado is er al voor €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Broccoli rollade schotel is beschikbaar vanaf €4,15.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kip kerrie ananas met risotto kunt u al laten bezorgen vanaf €6,9.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kokos-bonensoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Mokka ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente De Fryske Marren. Meer details leest u op www.defryskemarren.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Gemalen maaltijden.

Informatie

Maaltijden suggesties

 • Gepaneerde kipnuggets
 • Wokgroenten teriyaki
 • Rundersaucijs in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Heldere kippensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oudehaske bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welk soort bezorgmaaltijd rijmt met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste dienstverleners verstrekken een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met alle aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De thuismaaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 30 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan hebt u de keuze uit 80+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Heldere kippensoep of Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes. Zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij maaltijden. Dit heeft te maken met een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Oudehaske. Zo’n subsidie heeft als voordeel:

 • Voordelig eten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Oudehaske maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.defryskemarren.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 8465).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan