Maaltijdservice Vegelinsoord

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vegelinsoord voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Vegelinsoord? Geholpen door deze website treft u moeiteloos verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een diepvries maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,20 p.p. Aanschuiven voor Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. en 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Vegelinsoord krijgt u de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8467
PrijsindicatieVanaf €5,82
Maaltijd suggestieKipfilet in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Vegelinsoord

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Vegelinsoord. Denk aan populaire organisaties als Eet Gemak en/of Gooise Tafel. Ook in deze plaats zelf zien we prima leveranciers en zorginstellingen. Elke partij heeft weer een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. deze pagina kunt u de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. Het selecteren van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat aangenamer. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er dieetwensen zoals bijv. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Vegelinsoord? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer thuismaaltijden voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vegelinsoord. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse leveranciers hanteren ook een extra boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval bestelt men zonder moeite praktische of verse producten als volle melk en afbak broodmandje. Veelal gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Vegelinsoord

Bent u specifiek op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Vegelinsoord? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn een hoop opties die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke diëten. Geniet onbezorgd van maaltijden als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Zomerzuurkool met casselerrib. Hieronder tonen wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen vast abonnement. Lees ook meer over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vegelinsoord voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd komt tot stand door zaken als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot spruitjes met chorizo bestelt u vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Boe­ren­kool­stoof met ei kan je kopen vanaf €4,6.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème is beschikbaar vanaf €6,7.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ossenstaartsoep, extra groenten en om het compleet te maken Bitterkoekjes mousse na. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente De Fryske Marren. Praktische info kunt u vinden op www.defryskemarren.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Cijfers en feiten

Maaltijden tips

 • Vier-groentenstamppot
 • Donkey Kicks Chicken
 • Draadjesvlees in jus
 • Gestoofde spitskool
 • Ribkarbonade in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Vegelinsoord aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk type maaltijdservice in overeenkomst is met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en maak een keuze. Let met name op het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste aanbieders hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. Uw bestelling wordt in algemene zin geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met plusminus 20 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree en Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus. Hiermee zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is van belang voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse senioren of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Vegelinsoord. De voorziening kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een bedrijf waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Vegelinsoord maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.defryskemarren.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 8467).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan