Maaltijdservice Spanga

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Spanga voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Spanga? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u moeiteloos verschillende bedrijven in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,75. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Spaghetti bolognese en Varkenshaas boontjes schotel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijdservice in Spanga ontvangt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Postcode8482
PrijsindicatieVanaf €5,93
Maaltijd suggestiePastaschotel met spinazie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Spanga

We zien meer en meer maaltijdservices in de buurt van Spanga. We hebben het over grote services als Royal Foods en/of Coop. Ook in deze plaats zelf bestaan er tal van aanbieders en zorginstellingen. Iedere organisatie onderscheidt zich door een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kan u de services rustig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Spanga? Er kan meer dan u denkt! Veel maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Spanga. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal firma’s faciliteren daarnaast een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt men direct broodnodige boodschappen als sinaasappels of chocolade vla. Normaliter gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Spanga

Bent u specifiek op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Spanga? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit talloze type aanbieders die mogelijk aansluiten bij uw situatie en mogelijke allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Aspergesoep met zalm. Verderop tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Sint TheresiaProfessor Titus Brandsmaweg 628501 GCJoure
Spar: eet smakelijk FrieslandStinsewei 38513 CVOuwsterhaule
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Spanga voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt af van o.a. de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Klapstuk met hutspot is er al voor €6,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot rode kool met hachee wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem kunt u al bestellen vanaf €5,7.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Bouillon, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Aardbeien als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Weststellingwerf. Praktische info is beschikbaar op www.weststellingwerf.nl. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Cijfers en feiten

Maaltijd ideeën

 • Vissticks met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Gebonden mosterdsoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Gebakken aardappels

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Spanga aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor soort bezorgmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en kies een geschikte. Kijk goed na het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de maaltijdservices werken met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De thuismaaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen of Vegetarische spicy bean burger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, snijbonen. Op die manier ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u deze besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige senioren of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft hulp bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Spanga. De beschikbare voorziening heeft als voordeel:

 • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een verstrekker waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Spanga maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.weststellingwerf.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 8482).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan