Maaltijdservice Oldetrijne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oldetrijne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Oldetrijne? Geholpen door deze pagina treft u eenvoudig verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,25. Aan tafel voor Varkensfilet in jus en Gepofte aardappels? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdservice in Oldetrijne beschikt u over gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Postcode8479
PrijsindicatieVanaf €5,91
Maaltijd suggestieCouscous met groenten

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Oldetrijne

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Oldetrijne. Denk aan populaire aanbieders als Uitgekookt en HelloFresh. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor allerlei instanties en zorginstellingen. Elke organisatie wordt bestempeld door zijn eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze vergelijker kunt u dus de firma’s overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van voorkeuren als onder andere vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Oldetrijne? Dat is niet erg! Meer en meer maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oldetrijne. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders hanteren ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor koop men probleemloos nuttige boodschappen zoals muesli en frisdrank. Veelal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oldetrijne

Bent u specifiek op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Oldetrijne? Of prefereert u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit vele opties die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Hieronder vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Sint TheresiaProfessor Titus Brandsmaweg 628501 GCJoure
Spar: eet smakelijk FrieslandStinsewei 38513 CVOuwsterhaule
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oldetrijne voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt komt tot stand door zaken als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Hete Bliksem met een speklapje wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot spitskool met kaas wordt al bezorgd vanaf €4,4.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Pannenkoeken met appelvulling wordt al bezorgd vanaf €7,5.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Gazpacho, extra groenten en iets lichts zoals Chocolade ijs om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Weststellingwerf. Meer hierover kunt u vinden op www.weststellingwerf.nl. Lees ook verder over Apetito.

Informatie

Maaltijd voorbeelden

 • Rundergehaktbal in jus
 • Vispotje in botersaus
 • Donkey Kicks Chicken
 • Varkenslapjes in jus
 • Rode kool met appel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oldetrijne regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welk soort opwarmmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de services werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk is dat mogelijk via telefoon, via een menulijst, of online. De maaltijden worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 15 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan kan men kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel of Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met assistentie bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Oldetrijne. De tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
 • Goedkope thuismaaltijden van een leverancier waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Oldetrijne maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.weststellingwerf.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 8479).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan