Maaltijdservice Nijetrijne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nijetrijne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Nijetrijne? Via deze pagina bekijkt u moeiteloos verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,30 per gerecht. Aan tafel voor Runderlapje met witlof a la crème gekookte aardappelen of Stoofpotje peer, rundvlees en puree? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in Nijetrijne krijgt u complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Postcode8481
PrijsindicatieVanaf €5,92
Maaltijd suggestieVegetarische balletjes in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Nijetrijne

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Nijetrijne. We hebben het over interessante services als Diepvriesman en/of Smakelijk Thuys. Maar ook in de buurt ontstaan er interessante instanties en verswinkels. Elke service levert zijn eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze tool kunt u de bedrijven gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Nijetrijne? Geen probleem! Een groot aantal maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nijetrijne. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse bezorgers beschikken over een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee haalt men snel verse of handige boodschappen als appels en sinas. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nijetrijne

Gaat uw interesse uit naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Nijetrijne? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei menu’s die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke diëten. Geniet onbezorgd van maaltijden als Varkensfilet in jus met koolraap of Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen. Hieronder vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u verrassend voordelig ambachtelijke maaltijden gemaakt met verse producten en zonder conserveringsmiddelen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Walvis maaltijdserviceServiceflat Oranjewoud 18443 ELHeerenveen
Meriant Restaurant Anna SchotanusMarktweg 1048444 ACHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nijetrijne voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Scholfilet met kerrieroom uit de oven wordt al bezorgd vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Maaltijdsalade met kip en avocado is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Boeuf bourguignon, gemengde groenten en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,15.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Aardappelsoep, iets te drinken en om het compleet te maken Bavarois als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Weststellingwerf. Meer informatie is beschikbaar op www.weststellingwerf.nl. Lees ook verder over Mealhero.

Informatie

Maaltijd ideeën

 • Varkens-groenteschotel
 • Vier-groentenstamppot
 • Klapstuk met hutspot
 • Draadjesvlees in jus
 • Andijvie a la creme

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Nijetrijne aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd klopt met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en selecteer er een. Let met name op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 maaltijden. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree en Rundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners. Zodoende kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke week. Vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met ondersteuning bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Nijetrijne. De beschikbare regeling heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een partij waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Nijetrijne maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.weststellingwerf.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 8431, 8481).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan