Maaltijdservice Munnekeburen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Munnekeburen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Munnekeburen? Aan de hand van deze website bekijkt u gemakkelijk verschillende leveranciers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die nog even in de magnetron moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €5,00 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen of Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdservice in Munnekeburen ontvangt u de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Postcode8485
PrijsindicatieVanaf €5,96
Maaltijd suggestieGemengde groenteschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Munnekeburen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de omgeving van Munnekeburen. Denk aan belangrijke partijen als Van Marle en Easy Meal. Ook binnen de gemeente ontstaan er prima organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier heeft weer een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van onze tool kunt u derhalve de organisaties gemakkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Munnekeburen? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Munnekeburen. Een redding voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers bieden ook een bruikbare boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals geitenkaas en jong belegen kaas. Meestal kosteloos afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Munnekeburen

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Munnekeburen? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een service die zich focust op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit velerlei bezorgmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook of Hete Bliksem met een speklapje. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Onze tip: begin met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u heel voordelig gezonde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Sint TheresiaProfessor Titus Brandsmaweg 628501 GCJoure
Spar: eet smakelijk FrieslandStinsewei 38513 CVOuwsterhaule
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Munnekeburen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Boe­ren­kool­stoof met ei vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook kunt u al bestellen vanaf €4,75.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Runderstoofpotje is er al vanaf €5,55.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Aspergesoep, iets te drinken en iets lichts zoals Flensjes om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Weststellingwerf. Meer informatie treft u op www.weststellingwerf.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Vers aan tafel.

Belangrijke info

Maaltijd ideeën

 • Spaghetti met broccoli
 • Witlofschotel met ham
 • Bami, quorn, satésaus
 • Varkensvlees in saus
 • Verse waldorfsalade

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Munnekeburen bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Let met name op het type maaltijden, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote leveranciers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. Het eten wordt gewoonlijk bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 menu’s. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Tortellini gevuld met kaas of Gepaneerde kalkoenschnitzel. Zodoende krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan steun bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Munnekeburen. De voorziening kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Munnekeburen maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.weststellingwerf.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 8485).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan