Maaltijdservice Langelille

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Langelille voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Langelille? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vindt u gemakkelijk verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,10. Flink uitpakken met Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel en Groenteschotel? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Langelille krijgt u de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Postcode8484
PrijsindicatieVanaf €5,95
Maaltijd suggestieCasselerrib in mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Langelille

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Langelille. U kunt denken aan interessante partijen als Meat&Meals of Kooc. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verschillende partijen en wijkrestaurants. Iedere leverancier onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Middels Seniorenmaaltijd.nl kunt u de bezorgdiensten overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Langelille? Ook dan bent u welkom! Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Langelille. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor senioren. Zo bestelt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals muesli of dranken. Normaal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Langelille

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van complete diepvriesmaaltijd in Langelille? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een hoop type aanbieders die mogelijk matchen met uw situatie en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. Op deze pagina ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt een voor een lage prijs gezonde maaltijden met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen vast lidmaatschap. Lees ook meer over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Sint TheresiaProfessor Titus Brandsmaweg 628501 GCJoure
Spar: eet smakelijk FrieslandStinsewei 38513 CVOuwsterhaule
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Langelille voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipfilet in piri piri saus is er al voor €5,15.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Hamburger, ui en champignons bestelt u vanaf €6,45.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Haaienvinnensoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Soesje na. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Weststellingwerf. Aanvullende info bekijkt u op www.weststellingwerf.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Diepvriesman.

Cijfers en feiten

Voorbeelden van maaltijden

 • Eieromelet in kaassaus
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden goulashsoep
 • Kip in zoetzure saus
 • Gekookte aardappels

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Langelille aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor type maaltijdservice rijmt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices hebben een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden altijd thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met pakweg 30 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Garnalensoep en Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree. Zodoende zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op uw energie en levenslust. Een warme maaltijd in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Het betreft assistentie bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Langelille. Een regeling kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Netjes bezorgd in o.a. Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Langelille maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.weststellingwerf.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8484).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan