Maaltijdservice Nijeholtwolde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nijeholtwolde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Nijeholtwolde? Door middel van deze pagina achterhaalt u eenvoudig diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of magnetronmaaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,10. Flink uitpakken met Andijvie a la creme en Kipfilet in roomsaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Nijeholtwolde smult u weer van vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Postcode8488
PrijsindicatieVanaf €5,99
Maaltijd suggestieMacaroni met kaas

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Nijeholtwolde

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Nijeholtwolde. Neem belangrijke bezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl en Easy Meal. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei instellingen en restaurants. Iedere partij biedt een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de aanbieders gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Nijeholtwolde? Ook dan bent u welkom! Erg veel maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven smaak en vitamines beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nijeholtwolde. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal organisaties bieden ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt u moeiteloos praktische of verse producten als biscuits of volle melk. Normaal kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nijeholtwolde

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Nijeholtwolde? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of wenst u juist een organisatie gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden veel verschillende type aanbieders die mogelijk matchen met uw situatie en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kippensoep met vermicelli of Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen. Verderop treft u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Op die manier kunt een voor een lage prijs uitstekende maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Sint TheresiaProfessor Titus Brandsmaweg 628501 GCJoure
Spar: eet smakelijk FrieslandStinsewei 38513 CVOuwsterhaule
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nijeholtwolde voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door elementen als de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Rode bieten met een speklap en jus bestelt u vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Flensjes met fruit wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Erwtensoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Yoghurt/perzik mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Weststellingwerf. Meer hierover treft u op www.weststellingwerf.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Jumbo.

Belangrijke info

Tips voor maaltijden

 • Gestoofde lamsschouder
 • Verse komkommersalade
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Wokgroenten teriyaki
 • Schnitzel pepersaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Nijeholtwolde regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire services verstrekken een voordelig proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt in de regel geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 30 gerechten. Bij vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Soms is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst en Bloemkool met runderlap en aardappelen. Zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld assistentie bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Nijeholtwolde. Zo’n tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een verstrekker waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Nijeholtwolde maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.weststellingwerf.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 8488).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan