Maaltijdservice Oldelamer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oldelamer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Oldelamer? Dankzij onze tool ontdekt u eenvoudig verschillende leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Nu al voor €3,90. Flink uitpakken met Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen en Schnitzel pepersaus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijdservice in Oldelamer ontvangt u de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Postcode8486
PrijsindicatieVanaf €5,97
Maaltijd suggestieStukjes rundvlees in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Oldelamer

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Oldelamer. Denk dan aan grote aanbieders als Royal Foods en/of Ekonoom. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor uitstekende leveranciers en wijkrestaurants. Iedere aanbieder hanteert een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Middels deze website kunt u dus de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Heeft u te maken met bepaalde wensen als o.a. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Oldelamer? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het eten snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oldelamer. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers hebben ook een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee krijgt u snel belangrijke boodschappen als vegan gehakt of filterzakjes. Veelal gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oldelamer

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Oldelamer? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit vele opties die mogelijk passen bij uw gesteldheid en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Maaltijdsalade met kip en avocado. Hieronder ziet u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze tip: begin met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Sint TheresiaProfessor Titus Brandsmaweg 628501 GCJoure
Spar: eet smakelijk FrieslandStinsewei 38513 CVOuwsterhaule
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oldelamer voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld het bedrijf, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot spruitjes met chorizo is er al vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €4,55.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Stamppot boerenkool is beschikbaar vanaf €5,7.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Pompoensoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Sorbet achteraf. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Weststellingwerf. Overige informatie is beschikbaar op www.weststellingwerf.nl. Lees ook verder over Van Smaak.

Informatie

Maaltijden tips

 • Zalmfilet in botersaus
 • Kipragout champignons
 • Varkenssaucijs in jus
 • Venkelsoep met dille
 • Pittige Thaise soep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oldelamer aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort maaltijdservice rijmt met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk professionele aanbieders en kies er een. Controleer goed de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men direct een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De gerechten worden standaard geleverd door een lokale leverancier in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen en Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. Zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld ondersteuning bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Oldelamer. De ontvangen voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Zij leveren in de regio, waaronder Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
 • Voordelige thuismaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Oldelamer maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.weststellingwerf.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8486).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan