Maaltijdservice Nijelamer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nijelamer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Nijelamer? Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl vindt u moeiteloos verschillende services die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €3,70 p.p. Ouderwets genieten van Chili con carne, gehakt, rijst of Braadworst in barbecuesaus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Nijelamer geniet u van uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0561 (+31561)
Postcode8487
PrijsindicatieVanaf €5,98
Maaltijd suggestieOmelet in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Nijelamer

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de omgeving van Nijelamer. Denk aan interessante leveranciers als Maaltijdservice.nl of Handgraaf maaltijden. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor interessante partijen en speciale eetpunten. Iedere organisatie hanteert een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze pagina kunt u dus de services gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Bestaan er specifieke wensen als o.a. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Nijelamer? Er is een oplossing! Flink wat kant-en-klaar maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nijelamer. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel bezorgers hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee bestelt u moeiteloos de supermarktartikelen als roomboter of magere kwark. Veelal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nijelamer

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Nijelamer? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn relatief veel bezorgmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes of Groentensoep met gehaktballen. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden doorgaans geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een abonnement. Lees ook meer over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Sint TheresiaProfessor Titus Brandsmaweg 628501 GCJoure
Spar: eet smakelijk FrieslandStinsewei 38513 CVOuwsterhaule
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nijelamer voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Spinazie à la crème met champignons bestelt u vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen is er al vanaf €7,45.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Waterkerssoep, iets te drinken en iets fris zoals Vruchtensalade als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Weststellingwerf. Meer informatie leest u op www.weststellingwerf.nl. Lees ook verder over Albert Heijn.

Stats & Facts

Maaltijden tips

 • Koninginnesoep met kip
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Verse rauwkostsalade
 • Pasta/tonijnschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Nijelamer regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk soort maaltijdservice rijmt met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Check vooral het assortiment, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Vaak kan dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden standaard tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met circa 20 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot of Kipfilet met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten. Zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de standaard bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden gewoonlijk door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het gaat om assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Nijelamer. De beschikbare subsidie kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Nijelamer maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Via www.weststellingwerf.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 8487).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan