Maaltijdservice Steenwijkerland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Steenwijkerland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Steenwijkerland? Met behulp van deze website achterhaalt u snel en simpel verschillende organisaties in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,65 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkensprocureur in jus en Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Steenwijkerland geniet u van uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
Netnummer0521 (+31521)
Postcode8331
PrijsindicatieVanaf €5,64
Maaltijd suggestieNasi Indisch rundvlees

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Steenwijkerland

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Steenwijkerland. U kunt denken aan populaire organisaties als Mealhero of Culinair Kommers. Echter, ook heel lokaal zijn er allerlei organisaties en restaurants. Elke aanbieder levert een “eigen” productaanbod en bestelvoorwaarden. Middels deze website kunt u de services probleemloos op een rijtje zetten. Uitkomen bij een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er specifieke wensen zoals lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Steenwijkerland? Er is gelukkig een alternatief. Best veel bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Steenwijkerland. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Veel leveranciers hanteren ook een extra boodschappenservice voor bejaarden. Hierdoor haalt u direct broodnodige boodschappen als kwark en desem bol grof. Doorgaans kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Steenwijkerland

Bent u op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Steenwijkerland? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit diverse seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en eetpatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot knolselderij met rucola of Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt een voor een lage prijs verse maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen vast abonnement. Lees ook verder over: Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager MulderWeemstraat 618331 JASteenwijk
BuurtzorgDe Weyert 408325 EMVollenhove
De HerbergKerkstraat 18325 BHVollenhove
Zorggroep Oude en Nieuwe LandMeester Z. ter Steghestraat 98331 KGSteenwijk
Het Pakhuys CateringDolderweg 27 G8331 LLSteenwijk
BuurtzorgNieuwe Onnastraat 168331 MBSteenwijk
SPAR HofGelderingen 128341 PXSteenwijkerwold
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Steenwijkerland voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt heeft te maken met zaken als de leverancier, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes vindt u vaak al vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst bestelt u vanaf €5,2.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Sukadelapje in jus is beschikbaar vanaf €6,55.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Rozenbottelsoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Steenwijkerland. Overige informatie treft u op www.steenwijkerland.nl. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Kerngegevens

Maaltijd voorbeelden

 • Tomatensoep met balletjes
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Asperge beenham schotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Steenwijkerland bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor soort opwarmmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en kies er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende dienstverleners verstrekken een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Meestal is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal geleverd door een vertrouwde bezorger in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst van zo’n 30 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Nasi goreng of Risotto, roomsaus boschampignons, kip. Zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. U kunt denken aan iemand die helpt bij koken, eten en opruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Steenwijkerland. De beschikbare regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder andere Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een leverancier waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Steenwijkerland maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.steenwijkerland.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 8343).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente