Maaltijdservice Dronten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dronten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Dronten? D.m.v. deze website treft u supersnel diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €3,50 per gerecht. Aanschuiven voor Pannenkoekenschotel en Chili con carne. Rijst-groenteschotel? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Dronten beschikt u over de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieFlevoland
GemeenteDronten
Netnummer0321 (+31321)
Postcode8251
PrijsindicatieVanaf €5,1
Maaltijd suggestieCordon Bleu met groenten

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Dronten

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Dronten. Denk dan aan interessante bedrijven als Thuisgekookt.nl of Handgraaf maaltijden. Maar ook in de buurt zijn er uitstekende partijen en zorginstellingen. Elke organisatie wordt bestempeld door een heel eigen aanbod en voorwaarden. Aan de hand van deze pagina kunt u de aanbieders gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Bestaan er dieetwensen zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Dronten? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden ze snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dronten. Een redding voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

De meeste organisaties hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor ouderen. Zo koop men moeiteloos verse of handige boodschappen als vers fruit en smeerkaas. Vaak zonder bezorgkosten door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Dronten

Gaat uw interesse uit naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Dronten? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een groot aantal opties die mogelijk matchen met uw eisen en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes of Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Zodoende kunt u zeer goedkoop heerlijke maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende afneemverplichting. Lees ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Coloriet – de RegenboogDe Oost 558251 CSDronten
Keurslager KlaverKempenaar 01 508242 BALelystad
Coloriet – de HovenHet Ravelijn 1818233 BKLelystad
De HerbergDe Oost 528251 CVDronten
Keurslagerij KlaverHet Ruim 328251 ENDronten
Tafeltje Dekje De MeerpaalDe Rede 808251 EXDronten
Coloriet – De RegenboogDe Regenboog 1008254 ABDronten
Slagerij NorgOudestraat 2128261 CAKampen
IJsselheem – MargarethaBurgwal 458261 EPKampen
Leger des Heils Korps KampenBoven Nieuwstraat 338261 HAKampen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dronten voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door onderdelen als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger, prei, aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kipfilet in roomsaus wordt al bezorgd vanaf €6,65.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Soto, iets te drinken en iets fris zoals Aardbeien mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Dronten. Overige informatie leest u op www.dronten.nl. Op deze website leest u ook meer over Koelvers maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Flevoland
 • Gemeente: Dronten
 • (Regio) nummer: 0321 (+31321)
 • Postcodegebied: 8251
 • Lokale wijk: Dronten

Voorbeelden van maaltijden

 • Tomatensoep
 • Biogarde
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Hete Bliksem met een speklapje

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Dronten aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk type seniorenmaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijdservices hebben een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk is dat mogelijk door even te bellen, via de papieren bestellijst of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 20 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus of Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst. Op die manier zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De magnetronmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij gerechten maaltijden elke 3/4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierom bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. Denk aan assistentie bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Dronten. Uw tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Dronten west, Dronten Noord, Dronten Midden, Dronten Zuid, Buitengebied Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een bedrijf waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Dronten maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.dronten.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 8250, 8251, 8252, 8253, 8254).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente