Maaltijdservice Epe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Epe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Epe? Aan de hand van seniorenmaaltijd.nl treft u snel en simpel verschillende organisaties in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,15 per keer. Flink uitpakken met Pannenkoeken met appelvulling en Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Epe beschikt u over heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGelderland
GemeenteEpe
Netnummer0578 (+31578)
Postcode8161
PrijsindicatieVanaf €5,51
Maaltijd suggestieVissticks met groenten

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Epe

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Epe. Denk dan aan erkende partijen als Uitgekookt en Smakelijk Thuys. Echter, ook heel lokaal zijn er verschillende instellingen en verswinkels. Elke organisatie onderscheidt zich door een heel eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de aanbieders rustig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket. Spelen er maaltijdvoorkeuren als gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Epe? Er is een oplossing! Een groot aantal kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Epe. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Diverse leveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier bestelt u snel praktische of verse producten als halfvolle kwark of volle melk. In de regel kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Epe

Hebt u interesse in gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Epe? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een instelling gericht op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een hoop magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Erwtensoep met rookworst of Stamppot spruitjes met chorizo. Hieronder tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager HorstBrinklaan 78161 CWEpe
Catering By ErwinMölnhoek 28152 CZLemelerveld
Catering de HaanHandelsweg 11-A8152 BNLemelerveld
QualicateraarHammerstraat 10 F8161 PHEpe
BuurtzorgWillem Tellstraat 178162 ETEpe
SPAR TessemakerDorpsstraat 88167 NLOene
Keurslager KroonDorpsstraat 798171 BNVaassen
BuurtzorgMolenstraat 158171 CEVaassen
Brinkhoven – BrinkerhoekBrinkhoven 18181 DBHeerde
FeesthapjeBonenburgerlaan 288181 HGHeerde
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Epe voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Witlof met gehakt bestelt u vanaf €6,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stamppot Hete bliksem met stroop is beschikbaar vanaf €3,9.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gepaneerde kipstukjes is er al vanaf €6,4.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thenthuk, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Slagroom om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Epe. Overige informatie kunt u teruglezen op www.epe.nl. Lees ook verder over Dieetmaaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Epe
 • Netnummer: 0578 (+31578)
 • Postcodegebied: 8161
 • Veel gezochte wijk: Epe

Voorbeelden van maaltijden

 • Omelet in saus
 • Oosterse zalm
 • Garnalensoep
 • Beef Squats
 • Kiptajine

Plekken in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Epe aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor type seniorenmaaltijd rijmt met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Check vooral de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste services geven een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dat per telefoon, via een menulijst, of via internet. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 20 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes en Pasta Carbonara met ei, spek en ui. Zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of beperkten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld hulp bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Epe. De beschikbare voorziening kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Epe, Emst, Vaassen, Bosgebied.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een maaltijdservice waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Epe maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.epe.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 8160, 8161, 8162, 8461).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente