Maaltijdservice Raalte

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Raalte voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Raalte? Geholpen door deze pagina vergelijkt u eenvoudig verschillende leveranciers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,90 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni of Kipstukjes in kerriesaus, doperwten en witte rijst met rozijntjes? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Raalte hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOverijssel
GemeenteRaalte
Netnummer0572 (+31572)
Postcode8101
PrijsindicatieVanaf €5,61
Maaltijd suggestieZalmfilet in botersaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Raalte

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Raalte. Neem bijv. grote services als Mealhero of Albert Heijn. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij uitstekende leveranciers en sociale voorzieningen. Elke optie onderscheidt zich door een heel eigen assortiment en voorwaarden. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u dus de organisaties op uw gemak met elkaar vergelijken. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde wensen als o.a. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Raalte? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer kant-en-klaar maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Raalte. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Diverse leveranciers beschikken over een premium boodschappenservice voor ouderen. Zo koop u gelijk praktische of verse producten als ontbijtproducten en halfvolle kwark. Vaak zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Raalte

Gaat uw interesse uit naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Raalte? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden veel verschillende mogelijkheden die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en mogelijke diëten. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Asperge beenham schotel of Rode bieten met een speklap en jus. Hieronder bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Onze tip: begin met een proefpakket. Zodoende kunt een voor een lage prijs verse maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ZGR Angeli CustodesBurgemeester Kerssemakersstraat 468101 APRaalte
De HullenStationsweg 208096 AXOldebroek
Stichting Welzijn Ouderen OldebroekMariënrade 38091 XSWezep
ZGR BuurtcentrumSwaenenwoerd 1a8102 BERaalte
BuurtzorgSchoolstraat 16D8102 EMRaalte
Keurslagerij AlbersMolenhof 138102 EXRaalte
Maalitjdservice SallandBoeierstraat 10b8102 HSRaalte
ZGR De NoaberLandrechtweg 28103 RBRaalte
ZGR StevenskampStevenskamp 18111 ARHeeten
Eetkamer ‘Hier is ut’Schamhartstraat 58121 CMOlst
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Raalte voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door bijvoorbeeld de organisatie, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €5,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Kabeljauw in kruidensaus kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Zalmfilet in roomsaus is er al vanaf €5,55.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Rundvleessoep, iets te drinken en een toetje als Appeltaart als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Raalte. Meer daarover is beschikbaar op www.raalte.nl. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Raalte
 • Netnummer: 0572 (+31572)
 • Postcode: 8101
 • Populaire wijk: Raalte-Kern

Maaltijden tips

 • Kip kerrie ananas schotel
 • Kippensoep met vermicelli
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Kruudmoes met gortepap

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Raalte aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welk type bezorgmaaltijd in lijn is met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via telefoon, via een menulijst, of via de iPad. Uw bestelling wordt veelal bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 15 gerechten. Bij vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men een vast weekmenu. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke services hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen en Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème. Op die manier zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels een handige bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan iemand die helpt bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Raalte. Deze tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Raalte-Kern, Raalte-overig en buitengebied, Heeten, Luttenberg, Broekland, Mariënheem, Nieuw Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een service waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Raalte maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.raalte.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 8100, 8101, 8102, 8103).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente