Maaltijdservice Elburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Elburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Elburg? Geholpen door onze tool doorzoekt u moeiteloos verschillende bedrijven in de buurt. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,30 per gerecht. Flink uitpakken met Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen en Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Elburg profiteert u van complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteElburg
Netnummer0525 (+31525)
Postcode8081
PrijsindicatieVanaf €5,5
Maaltijd suggestieSchelvis in Dijon-mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Elburg

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Elburg. Denk dan aan populaire leveranciers als Van Marle en/of Budget meals. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor allerlei instellingen en verswinkels. Elke service onderscheidt zich door een “eigen” aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij onze vergelijker kan u daardoor de aanbieders rustig met elkaar vergelijken. Het selecteren van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Elburg? Er is gelukkig een alternatief. Legio kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven smaak en vitamines ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Elburg. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Veel aanbieders hanteren ook een speciale boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende bestelt men zonder moeite belangrijke boodschappen als cervelaat of muesli. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Elburg

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van heerlijke diepvriesmaaltijd in Elburg? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende mogelijkheden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree of Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Verderop ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop vers bereidde maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De VoordVeldbloemenlaan 258081 DLElburg
Zorgverlening Het BakenPostbus 108080 AAElburg
SeewendeHet Groene Portaal 18071 TPNunspeet
Van Asselt Maaltijden & CateringIndustriestraat 98081 HHElburg
WZU Veluwe – Jeanne d’ArcHertog Willemweg 38084 VPt Harde
Restaurant Hart van ThornspicThornspic 118085 BWDoornspijk
SPAR van PuttenOude Hogeweg 2A8085 PADoornspijk
Keurslager BosZuiderzeestraatweg 5608091 CVWezep
Stichting Welzijn Ouderen OldebroekMariënrade 38091 XSWezep
De HullenStationsweg 208096 AXOldebroek
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Elburg voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt af van elementen als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Pannekoeken met een gebakken ei is er al voor €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten kunt u al bestellen vanaf €5.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree met persillade, rode bieten wordt al bezorgd vanaf €6,35.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Witlofsoep, een extra salade en een dessert als Chocolade mousse om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Elburg. Praktische info kunt u teruglezen op www.elburg.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Proefpakket.

Stats & Facts

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Elburg
 • (Net) nummer: 0525 (+31525)
 • Postcodegebied: 8081
 • Populaire wijk: Elburg

Maaltijden tips

 • Slavink in jus
 • Kaaskroketjes
 • Preiroomsoep
 • Savooiekool
 • Uiensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Elburg aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd aansluit op uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende services hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men moeiteloos opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsTongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli en Rundercarré met kruidenjus, aardappelpuree, rode kool met appel. Hierdoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is van belang voor uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is essentieel. Diverse ouderen of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld steun bij koken, eten en opruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Elburg. De beschikbare regeling heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder meer Elburg, Wijk 02, Doornspijk.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Elburg maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.elburg.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8080, 8081, 8082).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente