Maaltijdservice Nunspeet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nunspeet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Nunspeet? Geholpen door onze vergelijker treft u gemakkelijk verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,20. Aanschuiven voor Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdservice in Nunspeet hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteNunspeet
Netnummer0341 (+31341)
Postcode8071
PrijsindicatieVanaf €5,68
Maaltijd suggestieKip tandoori

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Nunspeet

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in Nunspeet. Bijvoorbeeld grote partijen als Eet Smakelijk en/of Smakelijk Thuys. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verschillende instanties en wijkrestaurants. Elke partij onderscheidt zich door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de firma’s overzichtelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er specifieke wensen als onder andere lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Nunspeet? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Nadien wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nunspeet. Een uitkomst voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men direct belangrijke boodschappen als frisdrank of koffie. Meestal kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nunspeet

Bent u op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Nunspeet? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden die mogelijk passen bij uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Scholfilet met kerrieroom uit de oven of Ertwensoep met rookworst. Hieronder ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs heerlijke maaltijden met veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager De KievidHarderwijkerweg 158071 EMNunspeet
Slagerij BruintjesSchoolstraat 188064 DKZwartsluis
Anne’s KokerijPurperreigerlaan 348064 DCZwartsluis
Catering CulinairEdisonweg 298071 RCNunspeet
Oma Jet & Tante MinaHullerweg 107-B8071 RNNunspeet
Het Venster – Open maaltijdenElburgerweg 158071 TANunspeet
SeewendeHet Groene Portaal 18071 TPNunspeet
Zorgverlening Het BakenPostbus 108080 AAElburg
De VoordVeldbloemenlaan 258081 DLElburg
Van Asselt Maaltijden & CateringIndustriestraat 98081 HHElburg
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nunspeet voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst kunt u al bestellen vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Omelet in champignonsaus bestelt u vanaf €5,75.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Pindasoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Bananenvla om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Nunspeet. Aanvullende info kunt u teruglezen op www.nunspeet.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Mealhero.

Gegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Nunspeet
 • Regionummer: 0341 (+31341)
 • Postcodegebied: 8071
 • Populaire wijk: Nunspeet

Tips voor maaltijden

 • Chili con carne
 • Gebakken rijst
 • Kipvink in jus
 • Doperwtensoep
 • Groentesoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Nunspeet aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let met name op de voedingswaarden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele aanbieders bieden een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. Het eten wordt gemiddeld genomen geleverd door een regionale bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 20 menu’s. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 70+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes of Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree. Zodoende kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierom zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het betreft iemand die helpt bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Nunspeet. De ontvangen regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Nunspeet, Elspeet-Vierhouten.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een leverancier waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Nunspeet maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.nunspeet.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 8070, 8071, 8072).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente