Maaltijdservice De Wolden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in De Wolden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in De Wolden? Middels deze pagina ontdekt u supersnel verschillende leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,60 per maaltijd. Aan tafel voor Kip Andorra en Raapstelen stamppot met beenham? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdservice in De Wolden geniet u van ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
Netnummer0528 (+31528)
Postcode7921
PrijsindicatieVanaf €5
Maaltijd suggestieRundergehaktbal in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in De Wolden

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in De Wolden. Bijvoorbeeld interessante aanbieders als Regiomeal en Wesselius maaltijden. Ook in deze plaats zelf zien we tal van instanties en wijkrestaurants. Elke leverancier heeft weer z’n eigen aanbod en voorwaarden. Door middel van deze pagina kunt u dus de bezorgdiensten gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Spelen er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in De Wolden? Geen probleem! Steeds meer bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Later worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in De Wolden. Een redding voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel bezorgers faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt u direct nuttige boodschappen zoals sandwich spread of biscuits. Normaliter kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in De Wolden

Gaat uw interesse uit naar uitstekende diepvriesmaaltijd in De Wolden? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere maaltijdservices die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stamppot Witlof met gehakt of Forel met venkel. Hieronder vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u zeer goedkoop gezonde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelen keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
TonckenshuysMeppelerweg 227921 VRZuidwolde
SPAR MaaltijdserviceZwarte Dijkje 267914 PCNoordscheschut
Stichting Maaltijdservice HoogeveenTormentil 127913 CGHollandscheveld
Slagerij LantingaWoldstraat 617941 LGMeppel
Icare – West-VeluweBlankenstein 4007943 PHMeppel
Zorggroep NoorderboogWerkhorst 367944 AVMeppel
Keurslagerij BergerslagEbbinge Wubbenlaan 57951 AAStaphorst
Stichting Welzijn Staphorst (SWS)Berkenlaan 17951 CAStaphorst
BuurtzorgDijkhuizen 667961 AMRuinerwold
Dorpshuis ’t Neie PuntJan Wierengaweg 1097963 CMRuinen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in De Wolden voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Kip in kerriesaus, doperwten, rijst vindt u vaak al vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten kunt u al bestellen vanaf €5,55.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Pompoensoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Sinaasappel mousse achteraf. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente De Wolden. Praktische info leest u op www.dewolden.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: De Wolden
 • Netnummer: 0528 (+31528)
 • Postcodegebied: 7921
 • Lokale wijk: Zuidwolde

Maaltijden tips

 • Biogarde
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in De Wolden aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor type ouderenmaaltijd rijmt met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en kies een geschikte. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele dienstverleners verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met alle leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De gerechten worden in algemene zin thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 15 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Zalmfilet in saus of Zalm remouladesaus groentemix gek aard. Op die manier zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Het gaat om assistentie bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening De Wolden. De subsidie kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk.
 • Voordelige thuismaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje De Wolden maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.dewolden.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 7924, 7957).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente